• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

Temaer

 • Grundsund med Mads Bo

  Bliv GRUNDSUND med Mads Bo.
  Kom hele vejen rundt med Mads' eget sundhedshjul.

  Læs mere
 • Suppe på Vitamix

  Få varmen med velsmagende supper lavet på din Vitamix powerblender.
  Hurtigt, nemt, velsmagende og billig fastfood.

  Læs mere
 • 6 x Glutenfri Pizza på Vitamix

  Glutenfrie og veganske pizzadeje lavet på Vitamix
  Dej på 50 sek. | Sund aftensmad på 30 min.

  Vi elsker pizza. Smagen, duften og hele oplevelsen. Desværre er det ikke altid at kroppen er lige så glade for almindelig pizza og hvedemel. Derfor har vi gennem tiden, eksperimenteret en del med sunde alternativer for at undgå den måske velkendte ’efterregning’. Nogen betaler ofte med ’valutaen’ snot og slim, uren hud, lav energi og fordøjelsesproblemer. Bivirkninger som fylder markant mere – og længere tid, end de 30 minutter nydelsen af en pizzaen varer. Flere og flere har forskellige fødevareallergier og andre forsøger at undgå de færdiglavede versioner fra supermarkedet, tankstationen etc.

  Læs mere
 • Grøntsagspasta & Grøntsagssaucer

  GRØNTSAGSPASTA SAUCER PÅ UNDER 6 MINUTTER – BRUG DIN VITAMIX BLENDER!

  Spis planter, det er nemmere end du tror. Og smager næsten som det du kender, måske endda bedre. Læs med herunder hvor jeg har samlet 9 lækre opskrifter på grøntsagssaucer, der passer til et hav af grøntsagspasta strimler, dampede grøntsager, quinoa osv.

  Læs mere
 • Is på 50 sek. på din blender

  Normalt når jeg svinger blenderen, er køkkenbordet proppet med grønkål, broccoli og selleri, men sådan er det altså ikke når der skal laves is, sorbet og andre lækre desserter. For det skal der selvfølgelig også være plads til ind imellem. Selvom det naturligvis stadig godt kan være til den sunde side... Så inden du går helt bananas, så husk det handler om balance. Man skal selvfølgelig ikke vælte sig i disse is og syndige desserter hele dagen. Men her har jeg samlet mine bedste råd

  Læs mere
 • Juice og smoothies til dig der træner

  Der skal bevægelse til og træning skal helst være en leg.
  Generelt har Mads Bo et meget afslappet forhold til energitilførsel under træning. Personligt mener han, at det har taget en gal drejning. Vi lever i en meget energi- og proteinfokuseret verden. Folk kan jo nærmest ikke tage en tur i fitnesscenteret uden at skulle fylde sig med kunstige protein- og sportsdrikke. I dette tema sætter han fokus på alternativerne til de blå, kunstige og syntetiske energidrikke af slagsen. 

  Læs mere
 • Hvad er Juice It Up?

  Juice It Up er et inspirationsforløb på ti dage, som er udviklet til dig, der ønsker mere energi, færre smerte, en flottere hud, vægttab, lavere blodtryk eller lign.

  Vores strategi er den grønne livsstil. Og ikke kun i form af juicer og smoothies, men også rigtig mad. I fast form. Plantebaseret mad med masser af power, vitalitet og livskraft. Vi ønsker at bade kroppens mange milliarder celler i universets fornemmeste raketbrændstof. Og når vi gør det, ved kroppen, hvad den skal gøre. Juice It Up er ikke en sultekur og du kan derfor allerede nu godt indstille dig på at blive godt mæt og tilfreds. Under hele forløbet vil vi give din krop en pause fra at skulle nedbryde svært fordøjelige fødevarer og potentielle ballademagere, som f.eks. gluten og mælkeprodukter. Derudover ønsker vi at give kroppen en pause fra stimulanser som f.eks. kaffe og sukker, og på den måde skabe et naturligt energioverskud, der aktiverer kroppens egne selvhelbredende kræfter.

  Læs mere
 • PowerBlending med Mads Bo

  Verdens hurtigste fastfood | Ny bog på gaden 'PowerBlending' af Mads Bo

  Hvorfor bliver sundhed og sund madlavning ofte gjort så langhåret? Personligt tager jeg som tidligere automekaniker stor afstand fra komplicerede opskriftsbøger, hvor der indgår alle mulige mystiske ingredienser. Min vurdering er, at det ikke er realistisk i vores moderne og til tider travle liv.

  Jeg gider med andre ord ikke storme rundt i fem specialbutikker for at passe godt på min krop, energi og fremtid. Jeg undgår også vældig gerne at bruge mere end 10 minutter på at tilberede et sundt og nærende måltid. Og nej, jeg er heller ikke typen, der nøje planlægger, hvad vi som familie skal spise de næste 7 dage. Det får jeg simpelthen ikke gjort. Med familie, virksomheder og masser af uforudsigelige aftaler i kalenderen er jeg ret impulsiv hvad mad angår. Og det fungerer.

  Derfor har jeg lagt mig i selen for at skrive en bog der gør sundhed simpel. Alt i bogen er lavet på eller med en powerblender. Den hedder 'PowerBlending' - verdens hurtigste fastfood.

  Læs mere
 • Blenderkopper & blenderskåle

  Et væld af individuelle muligheder med din Vitamix Ascent.

  Endelig er de her! Nyheden jeg har glædet mig til at dele med jer. Vitamix annoncerede med disse kopper for flere måneder siden, og de har allerede taget USA med storm. Jeg har testet dem og kan nu give min vurdering af dem til jer.

  Vitamix er bedst kendt for at være brugt på restauranter, i smoothie cafeer og flot præsenteret i et hver kvalitetsbevidst hjem, som et af de bedste køkkenmaskiner - i mit hjem uden tvivl den bedste.Det som firmaet ikke har været kendt for, er de små single serveringsblendere.

  Det laver blenderkopperne og blenderskålene nu om på!

   
  Læs mere
 • Mættende smoothie

  Vi bliver ofte spurgt om juice og smoothies kan erstatte et måltid. Det kan være rart at vide, hvis du gerne vil lave en frokost smoothie. Her får du vores bedste tips til at gøre din smoothie lækker og mættende.

  Læs mere
 • Virgin Cocktails og isdesserter

  Vi danskere elsker hygge og fest. Og med det forbinder vi straks god mad og drikke.
  Desværre bliver det tit den lidt mere fede og usunde udgave, vi vælger at tilsætte. Det sunde får mærkeligt nok en lidt hul efterklang af noget, der ikke er lige så hyggeligt. 

  Læs mere
 • Søde & sunde julegodter

  Julen er hjerternes fest. Og selvom de fleste måske mest tænker på julegaver, julefrokoster, knas og gløgg, så er det i ordets bredeste forstand måske vores hjerter, vi netop skal tænke lidt ekstra på. 

  Læs mere
 • Undgå madspild - Opbevar under vakuum

  Dette tema sætter fokus på madspild. Hvad kan du gøre for at stoppe madspild. Hvordan opbevarer du dine madvarer samt juice og smoothies, så de holder sig friske og bevarer deres vitaminer. 

  Læs mere
 • Verdens grønneste juicer og smoothies

  I dette grønne tema vil Mads Bo byde dig velkommen ind i hans univers. Han vil give dig en lille smagsprøve på hans nye bog med samme titel. Fælles for alle opskrifter, artikler og videoer er, at de er ment til at skulle inspirere dig til at bruge endnu flere grøntsager i dine juicer og smoothies. 

  Læs mere
 • Hvorfor Vitamix

  Hvordan kan man forsvare at bruge flere tusinde kroner på en blender? Og hvad er det, der gør, at alle andre producenter sammenligner sig med Vitamix? Disse og lignende spørgsmål vil jeg besvare i denne artikel.

   

   

  Læs mere
 • Plantemælk

  Måske har du oplevet på egen krop, at komælk kan være medvirkende til uren hud og at den kan binde de ekstra kilo på sidebenene, eller også er du slet og ret laktoseintolerant eller proteinallergiker. 

  Læs mere
 • Brug vilde planter og ukrudt

  Hvis nogen havde spurgt mig for godt og vel 16 år siden, om jeg kunne tænke mig at smage et mælkebøtteshot, en skvalderkålssmoothie eller blot en brændenældejuice, havde jeg nok pænt takket nej. Nu bliver jeg barnligt begejstret, så snart jeg ser en brændenælde skyde op af jorden. Og den begejstring vil jeg gerne dele med dig. For det er lige nu, de pibler frem, og du kan gå på rov.

  Læs mere
 • Juice Shots - den lille stærke

  Her vil vi dele vores begejstring for juiceshots. Den rene varer, der består af potente planter, presset på juicemaskinen. Måske har du prøvet et ingefærshot, men har du ikke selv prøvet at lave dem, så har du noget virkelig godt i vente. Læs med og få masser af tips og viden om de potente juice shots.

  Læs mere