• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Her får du vores tips til at bevare et godt bundniveau, så du kan komme sund gennem sommeren.

Tips før sommerferien

Sæt ind på kontoen

Et godt fysisk helbred vil sige at have et stærkt immunforsvar, der har nok mikronæringsstoffer til at danne antistoffer med, så kroppen kan forsvare sig selv på celleplan. Det gælder med andre ord om at få 'sat penge ind på sundhedskontoen', så vi har lidt at trække på. Den nemmeste måde er at holde sig til de naturlige fødevarer, som grøntsager, frugter, bær, frø og nødder. Gulerødder og fuldkornsprodukter, som rugbrød, brune ris og havregryn, indeholder mange B-vitaminer, der er vigtige for nervesystemet, huden og fordøjelsen.

Den bedste solbeskyttelse

Der har sjældent været større grund til at drikke gulerodsjuice end før sommeren. Solen skinner og amerikanske forskningsresultater peger på, at et dagligt glas gulerodsjuice tredobler hudens egen lysbeskyttelsesfaktor. Vælg solcreme med omhu. Der går kun 120 sekunder fra vi smøre noget på huden, til at det er optaget i kroppen.

Tips under sommerferien

Dyrk motion hver dag

Hold dig aktiv og få en masse grundbevægelse dagligt. Kroppen er super intelligent og vil altid forsøge at brænde de mest skadelige affaldsstoffer af først, så giv kroppen chancen og lad den brænde affaldet af i 'den store brændeovn'.

Drik masser af vand

En generel anbefaling lyder på at drikke 1/3 kropsvægt i deciliter. Dvs. 60 kg / 2 liter, 90 kg / 3 liter. Er der fuld smæk på solen, og sveder du meget, vil det være en god idé at drikke endnu mere. Kroppen udskiller mange affaldsstoffer, når vandet bliver 'hældt fra kartoflerne'.

Undgå at overspise

Det værste, vi kan byde vores krop, er at spise det forkerte - og overspise. Den største grund til, at vi overspiser, er, at hjernen bliver ved med at spørge efter mere. Den siger: "Hey kammerat, vi mangler stadigvæk næringsstof dit og dat" i håb om at finde de efterspurgte næringsstoffer i næste mundfuld. Dette er selvfølgelig sjældent tilfældet. Gør dig derfor umage og tyg maden grundigt (ca. 30 gange). Et godt trick er at lægge bestikket fra dig, hver gang du har taget en bid, da der så vil være større sandsynlighed for, at du mærker, når du bliver mæt. En anden god øvelse er at levne lidt mad, hver gang du spiser, som en reminder om, at du ikke absolut skal spise op, som de fleste af os er blevet lært op med.

Spis 'levende mad' til alle dine måltider

Frisk salat og frugter som for eksempel ananas og kiwi styrker fordøjelsen og indeholder ud over vitaminer og mineraler også enzymer, som hjælper med til at fordøje den nyindkomne mad. Sidder du i Italien, og forståeligt nok med pizzamenukortet i hånden, ja så bestil meget gerne en salat sammen med din pizza. Og meget gerne en bitter rucula salat, da den stimulerer fordøjelsessafterne. 

Medbring en To-Go blender

Sage the Boss er yndet af mange smoothie elskere, da den passer perfekt ned i en håndbagage kuffert. Den vejer kun 3 kilo, og dermed er din daglige morgensmoothie sikret på ferien.

Medbring et ferie-kit

Det ultimative ferie-kit i form af Energy og Greens. Genial at tage med på sommerferien, når du ikke har din juicemaskine eller blender lige ved hånden. Bland nemt og hurtigt op med vand og få dit daglige grønne boost.

Alle råd er simple genveje til at holde at holde et godt bundniveau - men bemærk: De er godt nok nemme at gøre, men det er også nemt at lade være.... ;-)

Har du lyst til flere tips til Super Simpel Sundhed? Prøv at se her.

Du ønskes en helt fantastisk sommer.

Relaterede produkter