Fri fragt over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Rødbedepasta sauce

(5 stemmer)

Jeg elsker rødbeder, de er ikke bare sunde og smukke, de er også naturens egen epo.
Prøv denne farverige rødbedepastasauce toppet med persille og hakkede salte mandler. Det smager fantastisk og er lavet på ingen tid.
Opskriften er lavet med en rå rødbede, men gemmer du dine rester i vakuumbøtter, fx. i dette tilfælde en bagt rødbede fra dagen før kan du fint tænke dine rester ind i næste dags måltid og minimér dit madspild.


Laves på under 6 minutter på en Vitamix blender.


Du finder flere sunde grøntsagspasta former og grøntsagspasta-saucer under temaet,
'Grøntsagspasta og saucer på under 6 minutter'.


Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i min bog ”PowerBlending” – Verdens hurtigste fastfood.


Portioner: 2-3 personer
Tilberedningstid: 5 minutter og 45 sekunder

Ingredienser

  • 1 stor rå og skrællet rødbede
  • 1 dl. mandler
  • Saften fra 1 citron
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. Herbamare
  • 120 ml vand
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Fremgangsmåde:
  • Kom alle ingredienserne i blenderen i den listede rækkefølge. Blend på din Vitamix på suppe-programmet eller i 5,45 min på hastighed 10. Hvis du vil have sauce klar hurtigere, så brug varmt vand til bouillonen.
  • Lav din egen sunde pasta af squash, gulerødder eller brug fx en boghvede eller bønnepasta.
  • Vend pasta og sauce sammen i en skål og servér.
  • Tip:
  • Top med hakket persille og ristede salte mandler.
  • Husk, undgå madspild, gem dine retter i en VacuCraft beholder og behold saft og kraft i op til 3-5 dage ekstra.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud