• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Rødbedebøffer med feta
Rødbedebøffer med feta og hvidløg

(2 stemmer)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Flotte røde bøffer får pludselig en helt anden betydning. Er lækre med stort set alt tilbehør.


Prøv andre plantebaserede retter fra bogen 'Super Simpel Sundhed'.

Portioner: 4-6 stk.

Ingredienser

  • 1 kg rødbeder
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g fetaost
  • 2 spsk havregryn
  • 1 spsk speltmel
  • 2 æg
  • 1 dusk timian
  • 1 dusk rosmarin
  • 1 tsk grøntsagsbouillon, gerne af mærket herbamare (som røres op i lidt varmt vand)

Fremgangsmåde

  • Hvidløg og krydderurter hakkes fint og kommes i en skål, hvorefter pulpen fra rødbederne tilsættes, når juicen er
  • presset. Husk at vaske rødbederne grundigt og evt. skrælle dem, hvis de er meget beskidte. Tilsæt de resterende ingredienser og rør 'farsen' godt rundt. Lad evt. ’farsen’ trække et par timer i køleskab inden brug, det gør den kun endnu bedre. Form bøffer af massen og steg dem i rigeligt kokosfedt eller smør. Opskriften giver 4-6 bøffer, afhængig af hvor store du ønsker dem :-)