Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. med GLS

Rødbede tilbehør

(18 stemmer)

Smager pragtfuldt som tilbehør til næsten alle kødretter. Lav en ekstra stor portion - det smager også skønt koldt eller opvarmet næste dag. 

Jeg håber, der er flere, der vil få glæde af dette tilbehør, som jeg næsten altid har i køleskabet. 

Ingredienser

  • 4-5 rødbeder
  • 2 løg
  • 1 spsk olivenolie eller kokosolie
  • 1 dl vand

Fremgangsmåde

  • Skræl rødbederne og skær dem i stænger på ca. 5 cm x 1 cm. Pil løget og hak det groft. Svits begge dele i en gryde eller pande i olien i ca. 5 minutter. Tilsæt 1 dl vand og lad det småsimre, til rødbederne er møre, ca. 45 minutter. Pas på det ikke koger tørt - tilsæt da lidt mere vand.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud