• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Rødbede tilbehør
Ristede rødbeder

(33 stemmer)

Smager pragtfuldt som tilbehør til næsten alle kødretter. Lav en ekstra stor portion - det smager også skønt koldt eller opvarmet næste dag. 

Jeg håber, der er flere, der vil få glæde af dette tilbehør, som jeg næsten altid har i køleskabet. 


Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Ingredienser

  • 4-5 rødbeder
  • 2 løg
  • 6-8 cherry tomater
  • 4 blade grønkål
  • 1 spsk olivenolie eller kokosolie
  • 1 dl vand

Fremgangsmåde

  • Skræl rødbederne og skær dem i stænger på ca. 5 cm x 1 cm. Pil løget og hak det groft. Svits begge dele i en gryde eller pande i olien i ca. 5 minutter. Tilsæt 1 dl vand og lad det småsimre, til rødbederne er møre, ca. 45 minutter. Pas på det ikke koger tørt - tilsæt da lidt mere vand. I de sidste par minutter tilføjes tomater og grønkål, som er halveret og skåret i mindre stykker, så de lige bliver svitset igennem.

Original Mads Bo opskrift

Denne opskrift er udviklet personligt af Mads Bo.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud