• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Mads Bo starter alle sine foredrag med at tale om ILT, VAND og NÆRING. Det vil sige, at ilt og vand kommer FØR juice og smoothies og er altså fuldstændigt essentielt. Desværre er det hverdagskost at høre om forurenet drikkevand, hvilket dagligt lægger flere grunde til at tage ansvar og rense sit drikkevand. 

Hvad er PFAS?

PFAS er en fællebetegnelse for en samling af smudsafvisende flourstoffer, som bliver brugt i alt fra brandslukningsskum, teflonbelægninger, regntøj, maling, kosmetik og meget mere. En opkoncentrering af flourstoffer i kroppen kommer altså fra forskellige kilder. Ikke desto mindre giver det endnu større grund til at sætte ind på de steder i hverdagen, hvor vi selv har indflydelse. Eksempelvis hudplejekøkkengrej og rent drikkevand. Om det er alt, du kan gøre er et godt spørgsmål, men det er noget!

Hvordan renser man vand?

Vi har længe haft en stor efterspørgsel på et vandfilter, der kan rense for PFAS. Der findes forskellige metoder til at rense vand, de mest kendte er kul, destillering og omvendt osmose. Vi har testet flere systemer, for som med alt andet – så sælger vi kun produkter, vi selv har testet. Vores kriterier er altid at det skal være simpelt, effektivt og skal kunne passe ind i hverdagen. OsmoFresh opfylder alle disse kriterier.

Vi anbefaler omvendt osmose

OsmoFresh renser vandet med omvendt osmose og renser derfor drikkevandet for både PFAS flourstoffer, tungmetaller, pesticider mm. Faktisk kan kun de helt små vandmolekyler passerer membranen inde i maskinen. Det omvendte osmose anlæg er desuden super simpel at installere; den står nemlig bare på køkkenbordet, tilsluttes med en stikkontakt og påfyldes manuelt med vand.

Rent drikkevand, rent liv

Med en krop der består af 70% vand og et dagligt behov for minimum 1,5 liter vand, giver det ret god mening at rense sit drikkevand. En vandrenser er en investering i et rent miljø til dine celler og dermed et rent liv til dig. Omvendt osmoseanlæg og filtre har indtil nu været vildt dyre. At vi nu kan få rent vand via omvendt osmose til en pris, hvor de fleste kan være med, er vi enormt glade for. Udover selve vandrenseren, koster det under 150 kroner om måneden i filtre.

Læs alt om OsmoFresh omvendt osmose anlæg lige her.

______________
Kilder:

 https://www.dn.dk/vi-arbejder-for/drikkevand/sprojtegift/

Relaterede produkter