Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. med GLS

Quinoa på panden

(39 stemmer)

Retten er super nem at tilberede, den er mættende, indeholder store mængde fibre og er pakket med alle de bedste byggematerialer, som bl.a. proteiner, magnesium, jern og en lang række vitaminer som f.eks. B2.


En lille ekstra bonus er, at den har en basisk indvirkning på vores indre miljø.

Ingredienser

  • 2 dl quinoa
  • 5 dl vand
  • 1 stor porre
  • 2 rødløg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 cm ingefær
  • 2 spsk Tamari eller soja
  • 1 spsk bouillon – gerne af mærket Herbamare
  • Karry
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Quinoaen skylles grundigt og koges med låg ca. 10 minutter, til der ikke er mere vand i gryden. Lav evt. dobbeltportion, så du har kogt quinoa til flere dage eller andre retter. Svits hvidløg, løg, porre og ingefær på panden og tilsæt boullion, karry (efter smag) og Tamari. Lad det hele svitse, til grøntsagerne er møre. Tilsæt den kogte quinoa og lad det hele stege sammen nogle minutter. Smag til med salt og peber. Serveres evt. med en stor salat.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud