Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Power shot

(170 stemmer)

Dette powershot fra min bog High on Juice smager fuldstændig fantastisk og vil med sikkerhed give dig et kombineret energi- og sundhedsboost.


Ingefæren er nok mest kendt for sine antiinflammatoriske effekter, men faktisk er den også god mod køresyge, søsyge, svimmelhed, kvalme, ømme led samt gigt. Som om alt dette ikke er nok, tager den også sukkertrangen og er god til mænd der ikke skal sove alene om natten. Den er nemlig god for kredsløbet og hjælper med at pumpe blodet rundt i ALLE dele af kroppen. Citronen neutraliserer syre i kroppen og booster kroppen med enorme mængder C-vitamin.


Greens by High on Life består af noget af det allermest næringsrige fra planteriget, over og under havoverfladen. Alt fra hvedegræs, byggræs, chlorella, lucernespirer, grønkål, spirulina, mynte og brændenælder. Greens by High on Life indeholder alle 9 essentielle aminosyrer. Derudover finder du store mængder klorofyl, et væld af vitaminer og mineraler, inkl. B12-vitamin, som mange vegetarer får for lidt af. Især clorellaens egenskaber støtter kroppens afgiftningsprocesser – og hjælper derved kroppen med at afgifte sig selv for ophobede affaldsstoffer.


Se vores udvalg af lækre slow juicere her.


Køb Greens by High on Life her:


Denne opskrift og lignende finder du i min bestseller bog 'High on Juice'. Eller prøv min sidste nye bog 'Verdens Grønneste Juicer og Smoothies'.

Sværhedsgrad: Mellem

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud