• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Power Blending af Mads Bo

Opskriftsbog
Power Blending af Mads Bo
Opskriftsbog

Så er min 7. bog på gaden. Power Blending - Verdens hurtigste fastfood.

Denne gang helt UDEN juice og smoothies opskrifter. I stedet er der fokuseret på plantebaserede opskrifter lavet på en powerblender.
Perfekt til dig der fx. har en Vitamix.

50 opskrifter i kategorier fra rygende varme supper, salat & tilbehør, plantemælk, dips og dressinger, mel, dej og bagværk, nøddesmør, virgin cocktails til is og desserter.
Alle opskrifter er desuden markeret glutenfrie, vegetariske eller veganske så du nemt kan finde den rette for dig. Lige meget hvilken kostfilosofi du lever efter, er der noget for enhver smag i denne bog.

’Power Blending’ - verdens hurtigste og måske SUNDESTE fastfood. Lavet på den enkle måde. 

Med denne bog vil jeg gerne vise dig, at sundhed og velsmag ikke behøver at være tidskrævende og kedeligt. Langt fra faktisk. Jeg vil byde dig velkomm

Læs mere

ELLER

Pris: 199,00 kr.

Specialpris 149,00 kr.

SPAR: 50.00 kr.

 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Bestilling inden kl. 14.00

 • Fri fragt

  Ordrer over 499 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret

Med denne bog vil jeg gerne vise dig, at sundhed og velsmag ikke behøver at være tidskrævende og kedeligt. Langt fra faktisk. Jeg vil byde dig velkommen til en verden af smag, farve og tekstur.

Jeg har været en tur i køkkenet og eksperimenteret med mad lavet på blenderen. Opskrifter som rækker langt ud over de silkebløde smoothies. Og jeg indrømmer det gerne, der gik rigtig lang tid fra jeg købte min første powerblender til, at jeg lavede andet end smoothies. Ja, jeg kunne faktisk næsten ikke tro, at det var muligt at lave hummus, suppe og nutella på denne måde. Men heldigvis kom jeg i gang - og jeg kan slet ikke fatte, hvor meget jeg elsker denne form for simpel, sund og lynhurtig madlavning.

Formålet med denne bog er at dele min begejstring og inspirere dig, så du også kommer i gang med at udnyttet din power blenders fulde potentiale. Af samme grund, har jeg bevidst valgt at undlade at fylde bogen med smoothieopskifter. Faktisk finder du ikke en eneste.

Jeg har altid sagt, at hvis man vil have succes med at integrere en sund livsstil i en travl hverdag, ja, så skal det være nemt, enkelt og praktisk. Derfor har jeg også forsøgt at lave opskrifterne så ’Mads Bo-agtige’ som overhovedet muligt.  Dvs. super simple og uden for mange specielle ingredienser

Når det drejer sig om at få planter og næring, er blenderen en sand velsignelse. Det er både hurtigt, nemt og effektivt. Blenderen har personligt reddet mig mange dage, hvor jeg ikke lige har fået prioriteret tiden til at få spist mine 600-800 g frugt og grønt. Min blender hjælper mig ganske simpelt med at hæve bundniveauet.

Produkttype
Opskriftsbog
Varenr.
9788799990429