• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK
  • 120 dages returret

Pizzabund af juicepulp
Pizzabund med spinat og kål

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

1- 2-3 lækker grøn juice og pizzabund i en og samme håndevending.
Juice grøntsagerne og kom juicen i en vakumbeholder, så du har frisk juice til senere brug.
Du kan også gøre det omvendt: Gem pulpen fra din morgenjuice i en vakuum pulpbeholder, så du har den til pizzaen om aftenen. Smart!


Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Portioner: 1 bund
Sværhedsgrad: Mellem

Ingredienser

  • 2-3 dl pulp fra en grøn juice, det kan være alt med bladselleri, spinat, kål, persille og fx. fennikel...
  • 2 æg
  • 3 spsk. loppefrøskaller (Husk) du kan også bruge kikærtemel svarende til ca. 30g
  • ½ tsk. urtesalt eller anden god salt (evt. Kalahari eller Himalaya salt)
  • 1 fed hvidløg

Fremgangsmåde

  • Husk når du presser juicen, at tag pulpen fra lige inden du tilsætter frugt og ingefær. Pulpen derfra skal ikke med i pizzadejen.
  • Tilsæt evt. kvalitetsolie og nyd juice afkølet med isterninger i, mens du gør klar til at lave pizzadejen.
  • Den grønne pulp tilsættes æg, hvidløg og salt. Blandes i en skål.
  • Rør så loppefrøskallerne eller kikærtemel i og lad massen stå i 10 minutter og sætte sig.
  • Gør en bageplade klar og smør pulpdejen ud på bagepapiret. Det kan være en god ide at smøre bagepapiret med olie så dejen nemmere slipper efter bagning.
  • Bag pizzabunden gyldenbrun i ovnen ved 225 grader i ca. 10-12 minutter, før du tilsætter dit yndlings fyld.
  • Put så dit yndlings fyld på.
  • Vi har her brugt vegansk smøreost, pesto (hjemmelavet eller købt), grillede squash og ristede pinjekerner.
  • Bag pizzaen i 5-10 minutter. Eller til den er færdig.
  • Får du ikke spist hele pizzaen kan du gemme resten i en VacuCraft beholder, så den holder sig frisk.
  • Se udvalget af VacuCraft beholdere her.