• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK
  • 120 dages returret

Pistacie ispinde

(2 stemmer)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Disse cremede ispinde med pistacienødder er blandt vores nye favoritter - og med toppen dyppet i mørk chokolade bliver smagsoplevelsen bare endnu bedre. 


Det eneste du skal bruge, er isforme, f.eks. de runde retro fra Pulito.

Portioner: 6 ispinde

Ingredienser

  • 2 dl usaltet pistacienødder (du kan også bruge de saltede, hvis du bare skylle dem under vand)
  • 1 frossen banan
  • 1 dl kokoscreme (den masse der ligger øverst i en dåse kokosmælk)
  • 2 dl plantedrik
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • Mørk chokolade til overtræk

Fremgangsmåde

  • 1. Kom alle ingredienser i din blender. Start ved lavere hastighed og øg til højeste.
  • 2. Brug gerne tamperen til at presse ingredienserne med kniven
  • 3. Kom det cremede fyld i isformene og sæt på frys i 4-5 timer
  • 4. Smelt chokoladen over vandbad, dyp toppen af ispinden og kom på frys indtil det har sat sig.
  • Velbekomme!