Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Peters knasende kolde rødkålssalat
Rødkålssalat

(40 stemmer)

En lækker, billig, flot, purpur/lysegrøn, let bittert smagende, knasende salat, som oven i købet kan holde sig i køleskabet et par dage.


Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Ingredienser

  • 1 lille fast rødkål
  • Blegselleri
  • Tranebærsyltetøj
  • Valnøddekerner ad libitum

Fremgangsmåde

  • Snit rødkålen fint og blancher i en gryde med kogende vand i ca. 30 sekunder. Hæld kålen i en si og lad den dryppe af. Bland et par skefulde tranebærsyltetøj i den stadigt varme afdryppede rødkål (tyttebærsyltetøj kan også bruges). Vupti skifter kålen farve til en sofistikeret kraftig violet blank masse. Lad massen køle af og sæt den på køl, så den bliver saftspændt og knasende igen. Tilsæt lige inden servering ¼ - ½ cm tykke skiver af blegselleri, som gerne har ligget i isvand i ca. ½ time (så bliver de helt saftspændte og knasende). Til sidst tilsættes groft hakkede valnøddekerner, så mange som du har lyst til.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud