Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Persille Boost

(41 stemmer)

Den naturlige sportsdrik.
Jeg elsker at drikke frisk kokosvand direkte fra nødden. Og når det ikke er muligt, køber jeg det gerne på karton. Selvom man sjældent ser kokosvand og persille i én og samme opskrift, så tag endelig ikke fejl. De er et fantastisk makkerpar. Udover minimale mængder sukkerstoffer, indeholder denne opskrift en genial blanding af immunstyrkende C-vitaminer og væskeregulerende elektrolytter som kalium, magnesium, calcium, natrium og fosfor. Alle sammen mineraler som mistes under hård og langvarig træning. Magnesium er f.eks. vigtig for at undgå muskelkramper.


Du kan finde masser af inspiration og nye opskrifter blandt mine 7 bøger eller tag et kig her på hjemmesiden. Jeg har samlet en håndfuld opskrifter specielt velegnet til træning her.


Denne opskrift er fra min bog 'Verdens Grønneste Juicer og Smoothies' som kun indeholder opskrifter uden sødende frugter.

Ingredienser

  • 330 ml kokosvand
  • 1 stor håndfuld frisk eller frosset persille

Fremgangsmåde

  • Blend begge ingredienser på en blender. Tilføj isterninger, hvis du ikke har kold kokosvand, eller hvis du blot ønsker en iskold forfriskning.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud