Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Peanutdip
Dressing lavet på peanuts, soja og chili

(17 stemmer)

Du kender den sikkert allerede. Den berømte peanut dip, der er helt uundværlig til vietnamesiske forårsruller. Faktisk smager den også ret lækker vendt rundt i en skål pastasalat.


Laves på få minutter på en Vitamix blender.


Du finder flere sunde grøntsagspasta former og grøntsagspasta-saucer under temaet,
'Grøntsagspasta og saucer på under 6 minutter'.


Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i min bog ”PowerBlending” – Verdens hurtigste fastfood.

Portioner: 2-3 personer
Tilberedningstid: 50 sekunder

Ingredienser

  • 1 dl. peanuts, saltede
  • 2,5 spsk. soja eller tamari (ca. 40 ml)
  • 1 lille spsk. risvineddike (ca. 10 ml)
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1 lille spsk. sriracha chilisauce (ca. 10 ml.)
  • 1 skive lime uden skræl (ca. ½ cm)
  • 1/2 dl. vand (plus en sjat, hvis den er for tyk)

Fremgangsmåde

  • Fremgangsmåde:
  • Kom alle ingredienserne i en Vitamix Blenderskål og blend på dip/puré-programmet. Eller start på hastighed 1 og øg til hastighed 10 og blend i 50 sekunder. Har du ikke en Vitamix blenderskål kan du lave dobbelt portion i kanden.
  • Tip:
  • Servér til vietnamesiske forårsruller.
  • Husk, undgå madspild, gem dine retter i en VacuCraft beholder og behold saft og kraft i op til 3-5 dage ekstra.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud