• Fragt kun 29 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Peanut butter
Hjemmelavet med usaltede peanuts

(20 stemmer)

Brug fx 1 tsk peanut butter i din smoothie, lav sunde proteinbarer og raw kugler som eftermiddagssnack eller brug det som sundt smørepålæg på knækbrød i weekenden. Som med alt andet handler det om at bruge det med omhu.
Peanut butter er lige så propfyldt med sunde sager som tørrede jordnødder og indeholder en masse store mængder af E-vitamin, kalium, jern, protein, fibre, antioxidanter og enkeltumættede fedtsyrer, og de ryger med videre, når nødderne laves til smør. Og når du laver den selv, undgår du helt tilsat sukker og palmeolie.


Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i min bog ”PowerBlending” – Verdens hurtigste fastfood.

Tilberedningstid: 10 minutter

Ingredienser

  • 590 g usaltede jordnødder/peanuts, ristede

Fremgangsmåde

  • Fremgangsmåde:
  • Hæld nødder i Vitamix-beholderen og fastgør låget. Vælg hastighed 1. Tænd maskinen, og øg langsomt hastigheden til hastighed 10 mens du bruger tamperen til at skubbe ingredienserne ned mod knivene.
  • I løbet af 1 minut vil du høre en høj knusende lyd med høj tone. Det er helt okay, når smørret begynder at flyde frit gennem bladene, skifter motorlyden fra en høj tonehøjde til en lavere arbejdslyd. Stop maskinen. Opbevares i en lufttæt beholder som VacuCraft Det kan også fryses til længere opbevaring.

Original Mads Bo opskrift

Denne opskrift er udviklet personligt af Mads Bo.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud