• Fragt kun 29 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

High performance blending


Med nedenstående opskrifter vil jeg gerne vise dig, at sundhed og velsmag ikke behøver at være tidskrævende og kedeligt. Langt fra faktisk. Med en powerblender som Vitamix i køkkenet, får fastfood en ny betydning – og ja, det er sundt, plantebaseret og livgivende for dig.

Du kan lave alt fra smoothies, is, rygende varme supper, plantemælk, pandekager, vafler, muffins, pizzadej, nutella, fiskefrikadeller, rødbedebøffer, gulerodssalat og omletter mv. på en powerblender som Vitamix.

Herunder finder du opskrifter på blender-supper, planteretter som grøntsags-pastasaucer og pizzadej.
Opskrifter på plantemælk som ris-, havre-, mandeldrik for slet ikke at tale om kakaomælk.

Dips og dressinger der kan få de fleste smagsløg til at løbe i vand. Nøddesmør som nutella, der får mandag morgen til at føles som lørdag. Is og desserter, der får fuglene til at synge og alt sammen inden for ca. 50 sek.
Til dig der helst går uden om alkohol, er gravid, skal køre hjem eller bare hader tømmermænd, finder du også mit svar på virgin cocktails. Men de smager nu også godt med et pift af fx rom eller tequila, er der en fest eller to, der er lidt ud over det sædvanlige.

Har du ikke allerede en power blender, der kan lave både smoothies, is og rygende varm suppe, kan du efter min mening finde de bedste her.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud