• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

I en travl hverdag kan det være kærkomment at tage sig tid til at pleje krop og sind. Sauna giver dig både dyb velvære og helsebringende fordele. Læs her hvad du kan få ud af infrarød sauna.


Hvad er infrarød sauna?

En infrarød sauna er kendetegnet ved, at den varmer kroppen op indefra i stedet for at opvarme luften omkring dig - som den sauna du kender fra svømmehallen. Infrarød er en særlig teknologi af elektromagnetiske bølger, som er anvendt professionel i mange år. Med infrarøde saunatæpper er det nu muligt at tage få infrarød behandlingen hjemme. De infrarøde bølger giver en dyb og gennemtrængende varme, der giver en øget blodgennemstrømningen med mange helsefordele. Infrarød sauna er derfor mere behagelig og effektiv oplevelse. 


Fordelene ved infrarød saunatæppe

  • Afslapning. Når du føler dig overvældet af hverdagens gøremål, kan en halv time i din infrarøde sauna hjælper dig til dyb afslapning. Den behagelig varme giver dig mulighed for at lægge dagen bag dig og finde indre ro. 
  • Omsorg for led og muskler. Infrarød varme er populært til muskelafslapning og til at give øget bevægelsesfrihed i led og bevægelsesapparatet.  
  • Udrensning. Infrarød sauna øger blodgennemstrømning i kroppen, det betyder også at tiden i din sauna vil være et bidrag til kroppens naturlige udrensning. 
  • Vægttab. Vægttab kræver at man lægger en plan for kost og motion, men saunatæppet kan være en del af dit vægttabsprogram og hjælpe dig med at forbrænde kalorier. 
  • Smuk hud. Den øgede blodgennemstrømning kan være med til at øge kollagendannelse og forbedre hudens udseende. 


Følelsen af infrarød sauna

Når du ligger i dit infrarøde saunatæppe, vil du opleve at du nænsomt bliver varmet op indefra og musklerne afslappes. Du vil opleve at du bliver varm, men om man sveder afhænger af den enkelt person, temperatur og mængde af tid i tæppet.

Infrarød sauna giver dig den ultimative wellness oplevelse. For ud over det er utrolig afslappende og helsebringende, så kan du lave det derhjemme og lige når det passer dig. 

Relaterede produkter