• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

High on Life blev startet i 2004 af Danmarks juice- og smoothiemester Mads Bo.
Det hele startede, da Mads Bo lagde sit liv om og gik fra træt og bumset automekaniker til energisk og sprudlende sundhedspassioneret. Juice og smoothie viste sig at være hans geniale genvej til at få flere planter i hverdagen. At opleve den indflydelse levende mad havde på hans velbefindende, var et sandt wake-up call. Derfra blev det en hjertesag for ham at hjælpe andre til Super Simpel Sundhed. Læs hans personlige historie her. 

High on Life udviklede sig hurtigt til at være et sundhedsunivers med mange aktiviteter herunder webshop, inspiration, mobil juicebar, workshops og foredrag. Vores verden drejer sig om juice og smoothies og hver eneste dag står vi glade og spændte ud af sengen for at inspirere andre til at gøre det grønne til en fast del af livet. Som supplement til en sund og varieret kost har vi udviklet 4 danske kosttilskud, som vi selv manglede i vores hverdag.


Vores webshop og hjemmeside indeholder alt det, vi mener er vigtigt for at leve en grøn hverdag: juicemaskiner, blendere, knive, vakuumbeholdere, kosttilskud, bøger, opskrifter, artikler og guides. Vi udvælger alle produkter med omhu, og bruger selv alle produkterne. Derfor ynder vi at sige, at vi giver dig knowhow fra eksperter og priser som en webshop. Vores højeste prioritet er, at du får brugt det udstyr, du køber af os. Derfor vægter vi inspiration, den personlige kontakt og kundeservice højt. Også derfor nyder vi, at rejser rundt i landet med Mads Bos foredragworkshop og vores populære mobile juicebar, som hver uge laver juiceevents over hele landet. Men vi nyder også den daglige interaktion, vi har med tusindvis af følgere på både Facebook og Instagram, samt vores Facebook grupper Juice365 og Smoothie365.


Hver uge sender vi nyhedsbrev ud, der er spækket med viden, inspiration og opskrifter. Derudover får du selvfølgelig direkte besked med nyheder og tilbud på webshoppen. Du kan tilmelde dig lige her.


High on Life hovedkontoret ligger i Silkeborg, hvor vi tager os af salg, markedsføring, kundeservice, bogholderi og lager. Vi har åbent mandag-fredag mellem 9-14 og vi vil elske, hvis du en dag kigger forbi.

Kunne du tænke dig at læse, hvordan vi mener man bliver High on Life - så kig her.