Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Juice mobil - vidste du?

Juice mobil - vidste du?

at vi byder på spændende indslag med High on Juice

High on Juice er din mobile juicebar, der serverer lækker farvestrålende friskpresset økologisk juice til dit arrangement. Vi vil gerne slå et slag for at skifte kaffe, sodavand og vin ud med en anderledes forfriskning - nemlig friskpresset juice af frugter og grøntsager. Vores erfaring er, at juicen er en lille "event i eventen", og gæsterne synes, det er en sjov, sund og anderledes oplevelse - hvad enten der er 20 eller 5000 gæster.

Så står du og skal afholde eller arrangere en fest, reception, åbent hus eller lignende og har lyst til at prøve noget nyt?

Så kunne et rigtig godt bud være at erstatte det traditionelle udbud af øl og sodavand med en juicebar fra High on Juice. Vi leverer et lækkert, sundt og farverigt indslag til festen, med garanti for at give dine gæster en positiv oplevelse og et smil på læben.

Hos High on Juice har vi nogle af landets bedste juicemestre, der går til opgaven med en uforlignelig passion. Vi søger hele tiden at udvikle os og blive endnu bedre, så vi med garanti kan løfte eventen til et nyt niveau med skønne juicer og smoothies. Prøv juicebaren fra High on Juice og lad vores juicemestres ekspertise give både dig og dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

Læs mere her:

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud