• Fragt kun 29 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Ny Oil by High on Life

Ny Oil by High on Life

En drøm er gået i opfyldelse
Jeg har længe drømt om at lave den perfekte olie til at komme i juicer, smoothies, og på salater. En potent kvalitetsolie som virkelig kan noget. En bredspektret sag, med et væld af alle de rigtige plantestoffer, som jeg ved der virker. Selvfølgelig økologisk og nænsomt koldpresset. Og for at løfte denne opgave optimalt, har jeg allieret mig med et super kompetent team, bestående af både biomedicinere og ernæringseksperter - for slet ikke at nævne den meget passionerede og topprofessionelle producent Michael J U Jensen, der har 15 års erfaring i branchen. Ud over kvalitet, er en af hans kæpheste pressetemperatur, som i dette produkt er ultra lavt, i forhold til andre koldpressede planteolier på markedet. Smag og næringsværdi har været førsteprioritet, til glæde for dig og din sundhed. At produktet så er presset i Danmark, lokalt ved Skanderborg, er blot endnu en bonus.

Anbefalet som kosttilskud
Produktet er sammensat som et kosttilskud og altså designet specifikt, til alle de mennesker jeg har mødt og stadig møder på min vej. Og selvom fedtsyrer-balancer er enormt individuelle, tegner der sig alligevel et billede af, at folk mangler essentielle fedtsyrer. Produktet er intet mindre end genialt til dig. som har udfordringer med bevægeapparatet, immunforsvaret og fordøjelsen. Det er ligeledes udviklet til dig, der ønsker at blive bedre til at stresse af eller blot opleve mere mentalt og fysisk velvære.

Hyben bidrager ikke kun til at opretholde sunde og fleksible led, men støtter også fordøjelsen og bidrager til et naturligt immunforsvar og fysisk velvære.Hybenkerneolie indeholder et vigtigt galactolipid, og kan ifølge et dobbelt-blindet, placebo-kontrolleret forsøg med 112 mennesker med problemer i knæene konkludere, at olien kan reducere symptomerne og øge bevægeligheden.

Rosmarinolie understøtter lever og galdeblære, herunder fysiologiske udrensningsfunktioner. Rosmarin understøtter ligeledes tarmens funktion og bidrager til en bedre fedtfordøjelse. Naturlige antioxidantprodukter som f.eks. rosmarinolie, bliver i stigende grad brugt til at behandle forskellige levertilstande, grundet deres virkning mod oxidativt stress. Rosmarinolie anvendes ligeledes som konserveringsmiddel i fødevareindustrien, grundet sine antioxidant og antimikrobielle aktiviteter. I kroppen hjælper de naturlige antioxidanter med at beskytte os mod frie radikaler, som kan forårsage skader på celler og væv.

Citronmelisse støtter et sundt kredsløb og har ligeledes en beroligende virkning på mund og svælg. Citronmelisse understøtter fordøjelsen, bidrager til en normal funktion af tarmkanalen, og bidrager generelt fysisk velvære. Citronmelisse hjælper med at opretholde en positiv stemning og gode kognitive funktioner. Derudover bidrager citronmelisse til optimal afslapning, hjælper med at understøtte afslapning og mental og fysisk velvære, samt bidrager til at opretholde en sund nattesøvn. Citronmelisse hjælper med at reducere rastløshed og irritabilitet, og virker samtidig som en antioxidant.

Hampefrøolie er veldokumenteret til behandling af mange forskellige tilstande i kroppen. Den har stærkt terapeutisk potentiale til behandling af metaboliske udfordringer i forbindelse med omsætningen af sukker i forbindelse med det metaboliske syndrom. Vores hampefrøolie indeholder ikke THC, og virkningerne er derfor vurderet ud fra indholdet af CBD, et ikke-psykoaktivt cannabinoid, og oliens gavnlige flerumættede fedtsyrer. Det optimale forhold imellem de essentielle fedtsyrer Omega-6 og Omega-3 i hampefrø-olie styrker kredsløbet og hjælper med at afbalancere kolesterol og triglyceridniveauer.

Lecithin består bl.a. af fosforlipider, der findes i alle typer af kroppens cellemembraner.
Lecithin bidrager til en normal fedtomsætning og er ligeledes særlig vigtig, i forbindelse med nerveimpulser. Derudover bidrager det til opretholdelse af en normal leverfunktion og homocystein omsætning. Lecithin indeholder cholin, som hjælper med at transportere fedt væk fra leveren, og derved opretholde en sund lever.

Appelsinskalolie indeholder en lang række biomarkører, som tilsammen bidrager til afstresning af kroppen i forbindelse med en travl hverdag. Olien støtter afspænding og fysisk velvære, og bidrager til en naturlig søvn. Appelsinskalolie hjælper også med at bevare et sundt fedtvæv. Den støtter omsætningen af både fedtstoffer og kulhydrater, og bidrager til at holde vægten.

Hørfrø bidrager til at støtte fordøjelsen på flere måder. Den øger volumen af fæces, fremmer tarmens peristaltik og bidrager til tarmens regelmæssighed. Hørfrø er traditionelt blevet brugt til fordøjelses problemer og den bidrager til en sund tarm.

Hørfrøolie er meget rig på omega 3 fedtsyrer, og er derfor også vigtig for at afbalancere mængden af omega 3 og omega 6 fedtsyrer i kosten.

Rapsolien er nordens olivenolie og den fungerer som et vigtigt bærestof i forbindelse med den skånsomme presning af olierne. Den hjælper med at trække alle de vigtige plantestoffer ud af frøene, og bidrager ligeledes til den nøddeagtige smag. Desuden har rapsolien et højere indhold af flerumættede fedtsyrer end f.eks. olivenolien.

Styrk dit helbred
Grundlæggende findes der to essentielle fedtsyrer, nemlig omega 3 alfalinolensyre og omega 6 linolsyre. Grunden til at de er essentielle - altså livsvigtige - er fordi vi ikke selv kan danne dem. Vi skal have dem tilført udefra – hver dag! Og ud fra disse to fedtsyrer, kan kroppen selv danne de andre nødvendige fedtsyrer.

Som du måske kan fornemme, er fedtstoffer vigtige for utallige processer i kroppen: Hormonbalance, optagelse af fedtopløselige vitaminer, aktivitet i cellerne (heriblandt stofskiftet), hjernefunktion, dit immunforsvar, humør og meget andet. Faktisk består en stor del af en hjernes vægt af fedtsyrer, så husk det næste gang du vælger olie. For kvaliteten, af de olier du vælger, er altafgørende! Biologisk set kan vi leve med tør hud, men vi kan ikke leve med en tør lever eller hjerne. Når sportsfolk indtager essentielle fedtsyrer, i afbalancerede og rigtige mængder, forøges deres præstationsevne i både styrke og udholdenhed. De kommer sig hurtigere efter udmattelse, fordi bedring kræver ilt, og de essentielle fedtsyrer forøger kroppens evne til at omsætte ilt.

Forbliv stabil
Sammensætningen af olien sikrer ligeledes optimal optagelse af alle de fedtopløselige stoffer, du kommer den i eller på. Kom f.eks. gerne olien i dine juicer, smoothies eller salat. Det er ikke kun utroligt velsmagende, det hjælper også med til at stabiliserer dit blodsukker, hæve forbrændingen og til at holde dig ”kørende” i længere tid. At det mindsker trangen til sukker og andre søde sager, er kun en af mange andre ”bivirkninger”.

Huden er et spejl
Hvad angår den naturlige skønhed, spiller essentielle fedtsyrer også en vigtig rolle. Og med min viden om fysiologi og skønhed ved jeg, at man skal starte indefra, for at blive skøn uden på. Det vi indtager på daglig basis, bliver en del af vores celler, og dermed også vores hud. Essentielle fedtsyrer gør huden blød, glat og fløjlsagtig. Du bliver smukt solbrændt i stedet for solskoldet, og så hjælper de essentielle fedtsyrer ofte mod hudproblemer.

Praktisk
High on Life olien er 100% plantebaseret. Det vil sige, at du trygt kan bruge olien, hvis du er vegetar eller veganer. Olien skal opbevares mørkt og køligt. Olien må under ingen omstændigheder opvarmes, f.eks. i forbindelse med madlavning. High on Life anbefaler en dagsdosis på 2 spsk. Holdbarhed efter åbning: 12 uger.

Læs mere og køb produktet her:

 

 

 

 

 

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud