• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Nani er en kosttilskudsserie som er udviklet i Danmark. Produkterne er udviklet af de to urteeksperter Kim Charles og Hanne Buchholtz, som begge brænder for naturlige kosttilskud af højeste kvalitet. En række af produkterne produceres også i virksomheden i Silkeborg.

 

Hvad betyder Nani?

Nani er sammensat af 4 engelske ord ’Nutrients As Nature Intended’. Dette er fundamentet i hele kosttilskudsserien, nemlig at skabe fødevareidentiske kosttilskud. Nani er derfor blandt en ny generation af kosttilskud af milde og innovative kosttilskud, ikke blot naturlige og rene, men også på organisk form.
 

Food state vitaminer

Tanken bag fødevareidentiske kosttilskud er, at kosttilskuddene er udviklet af ting, som din krop genkender som mad. Nani vitaminer findes enten naturligt i planter eller de opkoncentreres, via særlige metoder, i grøntsager, mælkesyrebakterier og gærceller. Vitaminerne og mineralerne er på den måde altid i selskab med andre næringsstoffer som proteiner, kulhydrater og fedtstoffer, og de genkendes derfor af kroppen som mad – bare i en ekstra næringsrig form. Nani skaber altså kosttilskud, der er helt magen til den mad, vi spiser til daglig. Produktfremstillingen starter derfor med, at ingredienskilderne, fx boghvedespirer og kirsebær, bliver groet i beskyttede miljøer eller høstet fra den vilde natur, fx rødalger og søsalat.
Vi tror på, at det er den form, kroppen er skabt til at modtage sine næringsstoffer på.

 

Nani kurpakker

Som noget helt unikt har Nani udviklet de innovative kurpakker, som henvender sig til velkendte hverdagsproblematikker. Det kunne være gener i overgangsalderen, ekstra udfordringer i foråret eller en bøvlet maven. Kurpakkerne består af små sachetter indeholdende en dagsdosis af vitaminer, urter mm. Du kan være tryg ved doseringen, ekstrakterne er nemlig standardiserede, så dosis er den samme hver gang. Alt hvad du har brug for til den specifikke problemstilling. Se kurpakkerne her.

 

Hvilke kosttilskud skal jeg tage?

Svaret er individuelt, men uanset hvilket du ønsker, så har Nani vitaminerne på hylden. Nani multivitamin, Nani magnesium, Nani Calcium, Nani c-vitamin, Nani d-vitamin for bare at nævne nogle få. Og sågar også Nani multivitamin til børn og de nye skræddersyede Nani Gravid og Nani hår multivitamin.

Se hele sortimentet her.

 

Nani kan bruges som et supplement til den daglige kost eller til at afhjælpe gener fra kroppen. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for sund og varieret kost.

 

Relaterede produkter