Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Muffins med rester
Muffins med gulerødder og squash

(80 stemmer)

Lav disse lækre muffins af en juice-klassiker, nemlig gulerødder, æble og ingefær.


Prøv andre plantebaserede retter og lækkerier fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Portioner: ca. 12 stk.

Ingredienser

  • 200 g speltmel
  • 250 g pulp fra gulerødder/squash/æble/ingefær
  • 1 banan
  • 100 g rørsukker
  • 1 dl olivenolie eller anden god olie
  • 3 æg
  • 3 tsk bagepulver
  • 1-2 tsk kanel
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  • Olivenolie, sukker og æg piskes sammen. Bagepulver, salt og kanel røres i sammen med speltmel. Herefter røres pulpen fra saftpresseren i sammen med en most banan.
  • Dejen hældes i muffinbægre. Der er dej til ca. 12 stk. Bages ved 180 grader i ca. 20 minutter. Mærk efter om de er bagt.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud