• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Morgenmad på farten behøver ikke være en banan eller en tør bolle med ost. Morgenmad to-go kan sagtens være lækkert og smagfuldt og ikke mindst super simpelt.

Vi giver dig her 4 lækre forslag til morgenmad, du nemt kan have med på farten.


Overnight grød

Overnight grød er genial til morgenmad og ikke mindst simpelt at lave. Du kan f.eks. lave grød på havregryn aftenen før og sætte i køleskabet natten over. Opbevarer dem i de smarte silikone beholdere fra Zip Top og drys med lækkert topping som f.eks. müsli, granola eller friske bær om morgenen, inden du smutter ud af døren. Zip Top beholderne kan stå selv, så du uden problemer kan spise fra dem. Havregryn er rig på fibre og giver dig en god mæthedsfornemmelse. Tilføj evt. PROTEIN by High on Life, så er energidepoterne fyldt ekstra godt op.

Chiagrød
Chiagrød lavet på de små brune frø er også et fantastisk bud på en lækker morgenmad, der både forsyner dig med gode kostfibre, giver dig en god mæthedsfornemmelse og holder dit blodsukker stabilt. Chiafrø er derudover en god kilde til vegetabilske omega 3 fedtsyrer og indeholder et højt indhold af protein. Lav din chiagrød på plantemælk og lad den stå natten over i køleskabet. Put dem i en lækker silikone beholder fra Zip Top, drys med topping af nødder, kerner eller frisk frugt og spis den på farten.


Smoothie bowl
Smoothie bowl er genial at spise til morgenmad. Lav f.eks. denne lysegrønne mynte smoothie bowl med spinat, ananas og mynte. Mynte har en dejlig beroligende virkning og hjælper bl.a. på fordøjelsesbesvær. Smoothie bowl er tykke i sin konsistens, så de lettere kan spises med ske. Derfor er de også oplagte at spise fra de smarte Zip Top silikone beholdere, fordi de let kan stå selv og er en substitut for den klassiske skål. Derudover har de en smart zip lukning, så du undgår hyret med plastikbeholdere og uendelige låg, der alligevel ikke passer. 

Protein pandekager
Hvad er mere lækkert end luftige proteinrige pandekager med smag af søde bananer? Ikke meget vel. Har du ikke prøvet vores lækre bananpandekager med PROTEIN by High on Life endnu, så gør dig selv den tjeneste at prøv dem. De er lækre, luftige og smagfulde - og så holder de dig mæt i lang tid, så du er klar til dagens strabadser. Lav pandekagerne aftenen forinden, smid dem i silikone beholderne fra Zip Top og lad dem stå i køleskabet natten over, så er det hurtigt og simpelt at snuppe med i skoletasken, på arbejdet eller på udflugt i naturen dagen efter.

 

Relaterede produkter