• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Mød Henry, der når sine daglige grøntsagsmål gennem friskpresset juice og smoothies. 

”I sidste ende handler det om at gøre noget godt for sig selv og prioritere sit helbred.”
Henry Pedersen

Henry Pedersen, 58 år, støder første gang på Mads Bo og High on Life til en livsstilsmesse, hvor han straks blev betaget af at bruge mere frugt og grønt i sin kost. Med udfordringer som knogleskørhed, forkammerflimmer, forhøjet blodtryk og en sød tand, var mødet perfekt timing for Henry. Han var motiveret til at gøre en indsats for at leve sundere og måske tabe et par kilo. Inden han havde set sig om, havde han købt sin første juicemaskine.  

Hej til Juice It Up, farvel til søde sager

Med juicemaskinen på plads tilmelder Henry sig Juice It Up, hvor kosten i 10 dage udelukkende er plantebaseret i kombination med juice og smoothies. Der betød et farvel til kaffe, sukker og præfabrikeret mad – og det viste en vild forvandling. ”På 14 dage var mit kolesteroltal faldet til 3,5 fra 6, og så kunne jeg også smide min blodtryksmedicin.” 

Henrys tips til en sundere livsstil

  • Følg med på High on Lifes Facebook og hjemmeside og lad dig inspirere
  • Det er en fordel at have de rigtige maskiner – mindre kan også gøre det, bare det virker!
  • Være villig til at bruge tid på det 

En sød tand

Henry er livsnyder med en svaghed for is og chokolade, men det afholder ham absolut ikke fra at lave juice og smoothies. ”Jeg er ikke fanatisk, og jeg har nogle dårlige vaner. Men jeg er kommet frem til, at jeg kan kompensere med juice og smoothies – det giver mig bedre samvittighed.”. Desuden holder han sig også aktiv med løb, spinning og padel.

Selvom Henry ikke har vedligeholdt den stramme linje efter Juice It Up, som han ønskede, har han taget det bedste derfra med i sin hverdag. Derfor kører Hurom H320N på højtryk. ”Jeg presser gerne juice til 3-4 dage, som jeg vakuumerer – det gør det hele meget nemmere i en travl hverdag.”.

Hjemmets primus motor 

Med alle Mads Bos bøger på hylderne og Vitamix og Hurom på køkkenbordet er Henry primus motor for at forberede juice og smoothies til ham selv og sin kone. ” Vi mænd må gerne tage ansvar for vores kost og helbred. Her er det en befrielse at Mads Bo og Jesper fra Facebook live som gode rollemodeller for os mænd. De går foran og viser, at vi godt kan selv.” 

Dét at prioritere og investere i sin sundhed, som Henry gør, synes vi er inspirerende - selvom man ikke kører den stramme linje, så er lidt altid bedre end ingenting.  

Relaterede produkter