• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK
  • 120 dages returret

Mango Havtorn smoothie bowl
Smoothie bowl med mango, havtorn og gulerod

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

En smuk og farverig smoothie bowl med mango, havtorn og gulerod. Mango og havtorn er gode kilder til C-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion, mens gulerøddernes høje indhold af kostfibre giver dig en god mæthedsfornemmelse. En smagfuld smoothie, der giver dig dit daglige skud af grøntsager forklædt i sød mango smag. Et lille tip: Du kan sagtens bytte havtornen ud med hyben og få et lignende resultat. I sensommeren, når hybenroserne står flot med deres smukke røde og orange frugter, kan det være en god ide, at plukke rigelige mængder, fryse dem ned og bruge dem i dine smoothie bowls hen over vinteren.

Opskriften er udviklet af kogebogsforfatter, holistisk ernæringsterapeut og yogalærer, Katrine Tuborgh. Opskrifterne er inspireret af hendes nyeste kogebog SPIS SOM EN YOGI, der handler om at slippe kontrollen og lytte til din krop, når du skal spise. Find mere info og inspiration i Katrines univers på hendes instagramprofil katrinetuborgh.

Portioner: 1
Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • 250 g frossen mango
  • 50 g frossen havtorn (erstattet evt. med hyben, afhængig af årstiden)
  • 1 sød gulerod (ca. 100 g)
  • 1 lille citron (med eller uden skræl)
  • 4-6 dadler afhængig af størrelse (dadlerne kan erstattes med en moden banan)
  • 1/2 dl valgfri plantemælk
  • 2 tsk. Energy fra High on life (kan undlades)

Fremgangsmåde

  • Blend alle ingredienser til en ensartet masse. Du kan tilføje koldt vand eller kokosvand for en "drikke" version eller mere frossen frugt for en mere fast konsistens. Servér i skåle og pynt med friske bær, mysli, frø og kerner - eller som her ristede kokosflager og passionsfrugter.

Opskriften er udviklet af kogebogsforfatter, holistisk ernæringsterapeut og yogalærer, Katrine Tuborgh.