• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK
  • 120 dages returret

Man drikker da grøntsager

Man drikker da grøntsager

Friskpresset grøntsagsjuice er formenligt en af de mest helsebringende drikke, vi mennesker kan indtage.

Vi ved det godt: frugt og grønt nedsætter risikoen for alverdens sygdomme. Mange af os får bare ikke de 6 stykker frugt og grønt om dagen som Sundhedsstyrelsen anbefaler. Og det kan da også være svært at tygge sig igennem bjerge af grøntsager hver dag.

-->Har du set at Mads Bo har udviklet kosttilskuddet "Greens by High on Life"?<--

Det har Mads Bo fra High on Life fundet en løsning på. Han anbefaler, at vi begynder at drikke flere grøntsager. "Friskpresset juice er en super nem måde at få mere frugt og grønt på. Jeg drikker selv de grøntsager, som jeg har svært ved at spise i rå form. Jeg kan nemt have en gulerod eller en banan med i motionscentret – det kniber mere med rå rødbede, broccoli eller ingefær, så det drikker jeg," fortæller manden bag High on Life.

Gå efter grøntsager og godt grej

Ifølge Mads Bo er det ikke besværligt selv at lave velsmagende grøntsagsjuicer. "Man skal bare købe en ordentlig maskine, som er nem at gøre ren, og som kan tage hele stykker frugt og grønt – for eksempel hele gulerødder og æbler - og så købe så meget som muligt økologisk, så man ikke skal skrælle. Man kan bruge næsten alle grøntsager, hvis man bare putter lidt citron og ananas i, som søder lidt og camouflerer smagen af grøntsager."

Han pointerer dog også, at det ikke er en masse frugt, man skal kaste sig over. "Alle frugter indeholder sukker, og presser man 18 appelsiner og sætter sig i sofaen og ser nyhederne, mens man drikker juicen, er det ikke sundt. Derfor anbefaler jeg 80 % grøntsager og kun 20 % frugt."

Drik dig sund med grøntsager

"Når man drikker friskpresset juice, åbnes en uhyre effektiv forsyningsvej til kroppen. Der er direkte udbringning af vitaminer, mineraler, enzymer, kulhydrater, klorofyl og talrige andre fytonæringsstoffer. Klorofyl er plantens 'blod', og det er dér, vi finder alt det solskin, som planten har optaget gennem hele sit liv. Alle disse naturlige næringsstoffer arbejder sammen om at styrke dit immunforsvar. Det vil sige, at de ikke alene beskytter mod hoste og forkølelse, men også mod kræft, hjertekarsygdomme og en lang række andre sygdomme. Juice er en særdeles god kilde til antioxidanter og næringsstoffer som A-, C- og E-vitamin. De spiller alle en stor rolle i aldringsprocessen."

"Friskpresset juice leverer næringsstofferne direkte til alle kroppens celler på kun få minutter, og den skal ikke fordøjes på samme måde som almindelig mad. Efter blot 20 minutter er alle kroppens celler fodret af, og så snart det er sket, kan kroppen begynde at helbrede sig selv," fortæller Mads Bo.

Danskerne er vilde med friskpresset juice

Interessen for juice er da også støt stigende i Danmark. "Da jeg begyndte at juice for snart 10 år siden, var det ikke så almindeligt. Men når folk først smager det og mærker effekten – det er jo flydende livskraft fyldt med mineraler og vitaminer – kan de slet ikke stoppe igen," slutter Mads Bo, der også er forfatter til bestsellerne High on Juice, High on Smoothies, Super Simpel Sundhed og Super grønne juicer og smoothies, som har solgt mere end 200.000 eksemplarer.