Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Majspandekager
Majsmel og havremælk

(17 stemmer)

Majspandekager er en rigtig lækker madpandekage, som jo i virkeligheden både kan spises morgen, middag og aften. Helt afhængig af humøret og tilbehøret, kan du svinge både den søde og salte vej. Lad honningen flyde og pynt med friske bær og det er en frydefuld mundfuld. Eller gå den salte vej og spis dem som tilbehør til en spizy mexicansk gryderet. Lad humøret bestemme.

Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • 100 g majsmel
  • 1 spsk honning
  • 2 tsk bagepulver
  • ½ dl plantemælk, fx havremælk
  • 2 æg
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredienserne i en blender og blend i 40-50 sekunder. Husk at bruge staven til at presse massen ned mod kniven. Steg pandekagerne på en pande med masser af smør eller kokosolie ved svag varme, til de er tykke, luftige og gyldne.

Original Mads Bo opskrift

Denne opskrift er udviklet personligt af Mads Bo.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud