• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK
  • 120 dages returret

Om High on Life

Mads Bo

High on Life blev startet i 2004 af Danmarks juice- og smoothiemester Mads Bo.
Det hele startede, da Mads Bo selv lagde sit liv om og gik fra træt og bumset automekaniker til energisk og sprudlende sundhedspassioneret. At opleve den indflydelse levende mad havde på hans velbefindende, var et sandt wake-up call. Derfra blev det en hjertesag for ham at hjælpe andre til Super Simpel Sundhed. Læs hans personlige historie her


Vores verden drejer sig om juice og smoothies og hver eneste dag står vi glade og spændte ud af sengen for at inspirere andre til at gøre det grønne til en fast del af deres liv. Som supplement til en sund og varieret kost har vi udviklet 4 danske kosttilskud, som vi selv stod og manglede. Heldigvis er der også mange andre, som er rigtig glade for dem.


Vores webshop og hjemmeside indeholder alt det, vi mener er vigtigt for at leve en grøn hverdag: juicemaskiner, blendere, rivejern, knive, vakuumbeholdere, kosttilskud, bøger, opskrifter, artikler og guides.
Vores højeste prioritet er, at du får brugt det udstyr, du køber af os. Derfor vægter vi den personlige kontakt og kundeservice højt. Også derfor nyder vi, at rejser rundt i landet med Mads Bos foredrag, workshops og vores populære mobile juicebar, som hver uge laver juiceevents over hele landet. Men vi nyder også den daglige interaktion, vi har med tusindvis af følgere på både Facebook og Instagram.


Hver uge sender vi nyhedsbrev ud, der er spækket med viden, inspiration og opskrifter. Derudover får du selvfølgelig direkte besked med nyheder og tilbud på webshoppen. Du kan tilmelde dig lige her.


High on Life hovedkontoret ligger i Silkeborg, hvor vi tager os af salg, markedsføring, kundeservice, bogholderi og lager. Vi har åbent mandag-fredag mellem 9-14 og vi vil elske, hvis du en dag kigger forbi.

Kunne du tænke dig at læse, hvordan vi mener man bliver High on Life - så læs her.