Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Lav den perfekte smoothie

Når du har set videoen og evt. læst hele artiklen 'Sådan laver du den perfekte smoothie', vil du med sikkerhed være blevet klogere på smag, farve, væskeindhold, konsistens og variation.

Personligt elsker jeg smoothies. Farven, konsistensen og den behagelige mæthed... Spis dem som is, morgenmad eller drik dem som shake. Der findes smoothies og så findes der ’hjemmelavede - få din mund til at løbe i vand - og danse for vildt smoothies’. De smager syndigt godt og kan virke helt dessertagtige trods ingredienser som spinat og frosset broccoli. Til dig, som endnu ikke selv har prøvet at blende dine frugter og grøntsager, kan jeg kun sige, at det for mig er en nærmest guddommelig oplevelse. Ikke alene giver det en stor glæde selv at frembringe det - det smager også himmelsk. Og nå ja, så styrker det både krop og sind. Se med her og lær hvordan du laver den perfekte smoothie. 

Mangler du inspiration til opskrifter kan du gå på opdagelse mellem mine 7 bøger.

'High on smoothies' er en super begynderbog der inspirerer dig til at drikke flere grøntsager på den lækre måde. Og er du helt grøn og slet ikke har en blender endnu, finder du mine bedste bud på en blender her:

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud