Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website.
Man - fre 09.00 - 14.00
Kontakt kundeservice
IL' TEMPO GIGANTE SHOT
Vandmelon is
Spizy Thai suppe
Sort quinoapizza
Da jeg ynder at bruge mange smagsgivere i mine smoothies, her iblandt engelsk lakridspulver, bliver jeg ofte spurgt om forskellen på engelsk lakridspulver og lakridsrodspulver.
Og lad mig starte med at sige, at der er ret stor forskel. Lakridsrodspulver er meget simpelt lavet af tørrede og pulveriserede lakridsrødder, mens den engelske lakrids (eller rålakridsen) består af inddampet saft fra lakridsrødderne. Denne saft bliver til en slags koncentreret sirup, som efterfølgende tørres til pulver. Slutresultatet smager ca. 4 gange så meget af lakrids som lakridsrodspulver. Så er du lakridsfan som mig, vil jeg anbefale dig at gå efter de rene varer, nemlig den koncentrerede rålakrids. Også kaldt engelsk lakridspulver. Udover den fantastiske smag, som faktisk er 50 x sødere end sukker, har lakrids også gode effekter på vores krop. Faktisk har lakrids været anvendt medicinsk i mange tusinde år. Blandt andet mod inflammation, hormonelle ubalancer og fordøjelsesbesvær.
Men selvfølgelig skal vi ikke gå amok i lakrids dag ud og dag ind, da det bl.a. kan gå ud over blodtryk og knoglesundheden.
Som med alt andet i denne verden handler det om variation.
Smoothie med lakridspulver: Kong Fu
Sund snack med lakridspulver: Mandel-mums
Venligst læs og accepter vores vilkår og betingelser, inden du fortsætter med dit køb.