• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Lækker lasagne - med juice affald
Lasagne med gulerødder, squash og selleri

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Synes du, det er synd at lade pulpen gå til spilde? Så brug den i retter som lasagne.


Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Ingredienser

  • Lasagneplader
  • FYLD
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 squash
  • 2 mellemstore gulerødder
  • 250 g hakket oksekød - økologisk
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dåse tomatpuré (140 g)
  • 5 dl vand
  • Oregano, salt og peber
  • BECHAMEL SAUCE
  • 30 g smør
  • 3 spsk speltmel
  • 4 dl mælk eller rismælk
  • 150 g reven ost
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Pres blegselleri, squash og gulerødder og tag pulpen fra. For at få juicen til at smage godt presser du herefter citron og æble eller ananas i kanden.
  • Svits løg og hvidløg og brun derefter oksekødet. Derefter tilsættes pulpen samt tomatpuré, vand og krydderier, og lad det hele simre 5 minutter.
  • Massen fordeles skiftevis med bechamelsauce og lasagneplader i et fad.
  • Bages i ovnen 30 minutter ved 200 grader.