Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Lækker lasagne - med jucie affald
Lasagne med gulerødder, squash og selleri

(24 stemmer)

Synes du, det er synd at lade pulpen gå til spilde? Så brug den i retter som lasagne.


Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Ingredienser

  • Lasagneplader
  • FYLD
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 squash
  • 2 mellemstore gulerødder
  • 250 g hakket oksekød - økologisk
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dåse tomatpuré (140 g)
  • 5 dl vand
  • Oregano, salt og peber
  • BECHAMEL SAUCE
  • 30 g smør
  • 3 spsk speltmel
  • 4 dl mælk eller rismælk
  • 150 g reven ost
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Pres blegselleri, squash og gulerødder og tag pulpen fra. For at få juicen til at smage godt presser du herefter citron og æble eller ananas i kanden.
  • Svits løg og hvidløg og brun derefter oksekødet. Derefter tilsættes pulpen samt tomatpuré, vand og krydderier, og lad det hele simre 5 minutter.
  • Massen fordeles skiftevis med bechamelsauce og lasagneplader i et fad.
  • Bages i ovnen 30 minutter ved 200 grader.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud