Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. med GLS

Kulørte kikærter

(31 stemmer)

Smuk, sund og indbydende er ord, som bedst beskriver denne salatfavorit. Kikærterne har et højt indhold af protein og fibre, hvilket gør denne salat meget mættende.


Ingefæren bidrager med de antiinflammatoriske egenskaber og hjælper med til at gøre salaten ekstra frisk og lækker. Salater er lækre - især når de indeholder andet end blot iceberg, kinakål og dåsemajs.


Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Ingredienser

  • 200 g kogte kikærter eller ½ dåse
  • 2 mellemstore rødbeder
  • 1 tsk finthakket ingefær
  • 2 håndfulde rucola
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk Tamari eller soja
  • Saft fra ½ citron
  • 1 spsk æblecidereddike

Fremgangsmåde

  • Kog kikærterne i en gryde efter anvisningen på pakken og kog gerne ekstra til senere på ugen eller til fryseren. Alternativt kan du med fordel og lethed bruge kikærter på dåse, de skal ikke koges, men blot skylles under hanen i en si inden brug. Rødbederne skrælles, rives og kommes i en salatskål. Tilføj rucola, kikærter og den finthakkede ingefær. Det hele blandes grundigt sammen med dressingen, der består af olivenolie, soja, citron og æblecidereddike.

Tip!

Kikærter er rent ernæringsmæssigt geniale, de er billige, smager godt og kan købes overalt.