Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Krydderurte-pandekager
Frisk dild og purløg

(13 stemmer)

Det er helt bevidst at jeg forsøger at tilføje grønt hvor end jeg kan. Det giver på alle måder god mening for mig, både som bidrag til min sundhedskonto, for smagens skyld og andre gange fordi det sætter kulør på tilværelsen.


Disse krydderurte-madpandekager er i en klasse for sig og personligt synes jeg, at de egner sig super fint til aftensmaden. Jeg giver dem fx en rundhåndet tur med rødbedehummus og tilføjer grillede grøntsager. De er også velegnet til røget laks.

Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • 2 dl kikærtemel eller hirsemel
  • 2-3 dl vand
  • 1 spsk sorte sesamfrø eller blå birkes
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 1 håndfuld frisk purløg
  • 2 æg
  • 1-2 tsk salt
  • 1 tsk spidskommen

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredienserne i en blender og blend i 40-50 sekunder. Husk at bruge staven til at presse massen ned mod kniven. Steg pandekagerne på en pande med masser af smør eller kokosolie.

Original Mads Bo opskrift

Denne opskrift er udviklet personligt af Mads Bo.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud