• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Krydderurte-pandekager
Frisk dild og purløg

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Det er helt bevidst at jeg forsøger at tilføje grønt hvor end jeg kan. Det giver på alle måder god mening for mig, både som bidrag til min sundhedskonto, for smagens skyld og andre gange fordi det sætter kulør på tilværelsen.


Disse krydderurte-madpandekager er i en klasse for sig og personligt synes jeg, at de egner sig super fint til aftensmaden. Jeg giver dem fx en rundhåndet tur med rødbedehummus og tilføjer grillede grøntsager. De er også velegnet til røget laks.

Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • 2 dl kikærtemel eller hirsemel
  • 2-3 dl vand
  • 1 spsk sorte sesamfrø eller blå birkes
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 1 håndfuld frisk purløg
  • 2 æg
  • 1-2 tsk salt
  • 1 tsk spidskommen

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredienserne i en blender og blend i 40-50 sekunder. Husk at bruge staven til at presse massen ned mod kniven. Steg pandekagerne på en pande med masser af smør eller kokosolie.