Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Kræft er ikke nogen sygdom

Nyttig læsning
Kræft er ikke nogen sygdom
Nyttig læsning

Fantastisk bog om kræft, der skaber forståelse for, at kræft i virkeligheden er kroppens eget forsvar mod dårlig behandling og usund levevis.

Læs mere

Tilkøb
ELLER

Pris: 269,00 kr.

Specialpris 249,00 kr.

 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Ved bestilling inden kl. 14.30

 • Fri fragt

  På alle ordre over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret på maskiner

Mads Bo har testet og godkendt produktet

Det er min personlige garanti for at jeg endnu ikke har fundet noget andet der er bedre på markedet.

Læs mere om Mads Bo Garanti

Kræft kan virke som en meget uberegnelig sygdom, der både rammer de sunde og de ikke så sunde, dem der ryger og dem der ikke gør– folk med alle former for baggrunde, kan få kræft. Men hvis man vover at kigge bag om de fysiske symptomer, vil man se, at kræften ikke er så uforudsigelig og tilfældig, som man skulle tro.

'Kræft er ikke nogen sygdom' sigter mod at skabe en forståelse for, at kræften er kroppens eget forsvar. At fjerne kræftknuden kirurgisk eller medicinsk fjerner derfor ikke grunden til ubalancen, blot dens symptomer.

Adreas Moritz har gennem flere årtier haft kontakt til mange kræftpatienter, og han kunne konstatere nogle fællestræk hos dem udover deres kræft. Han bemærkede et sammenfald med hensyn til deres levevis og sindstilstand, som oftest var præget af usund kost, skyld og skam, stress, dårligt selvværd og uforløste konflikter. Disse tilstande er nok til at paralysere kroppens basale funktioner, og svække kroppens naturlige modstand og selvhealende kraft.

Bogen ’Kræft er ikke nogen sygdom’ vil med sikkerhed vende op og ned på dit syn på kræft. Den er ikke kun særdeles læseværdig for mennesker, der har kræft, men også genial til alle andre, da den giver et helt nyt syn på, hvad kræft egentlig er.

Forordet i bogen er skrevet af læge Carsten Vagn-Hansen.

 

Produkttype
Nyttig læsning
Varenr.
9788770701624

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud