• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK
  • 120 dages returret

Kokostoppe
Glutenfri kageopskrift med kokos og dadler

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Kager og desserter er vigtige. Især når man har gæster og der skal hygges lidt ekstra.
Men vi har absolut ikke brug for mere sukker og raffineret hvedemel. Derfor vil vi klart anbefale disse smukke, simple og sukkerfri kokostoppe.

De smager så godt, at selv fuglene synger og bidrager ikke til, at børnene løber forvirrede rundt med et skyhøjt blodsukker.
Skal det være ekstra frækt, kan du dyppe de afkølede kokostoppe i smeltet chokolade.


Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i Mads Bos bog ”PowerBlending” – Verdens hurtigste fastfood.

Portioner: 15-20 stk.
Sværhedsgrad: Mellem

Ingredienser

  • 250 g kokosmel
  • 200 g dadler
  • 2 æg
  • 1 dl kokosmælk
  • 1 tsk limesaft
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Kom alle ingredienser på nær kokosmel i blenderen og blend godt.
  • Når massen er fin og jævn, tilsættes til sidst kokosmelet, som blot blendes forsigtigt i. Det handler om konsistens og struktur.
  • Form dejen som små bjergtoppe og bag kokostoppene ved 175 grader varmluft i 7-9 minutter.