Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Kokostoppe
Glutenfri kageopskrift med kokos og dadler

(71 stemmer)

Kager og desserter er vigtige. Især når man har gæster og der skal hygges lidt ekstra.
Men vi har absolut ikke brug for mere sukker og raffineret hvedemel. Derfor vil jeg klart anbefale disse smukke, simple og sunde kokostoppe.

De smager så fuglene synger og bidrager ikke til, at børnene løber forvirrede rundt med et skyhøjt blodsukker.
Skal det være ekstra frækt, kan  du dyppe de afkølede kokostoppe i smeltet chokolade.


Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i min bog ”PowerBlending” – Verdens hurtigste fastfood.

Portioner: 15-20 stk.
Sværhedsgrad: Mellem

Ingredienser

  • 250 g kokosmel
  • 200 g dadler
  • 2 æg
  • 1 dl kokosmælk
  • 1 tsk limesaft
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Kom alle ingredienser på nær kokosmel i blenderen og blend godt.
  • Når massen er fin og jævn, tilsættes til sidst kokosmelet, som blot blendes forsigtigt i. Det handler om konsistens og struktur.
  • Form dejen som små bjergtoppe og bag kokostoppene ved 175 grader varmluft i 7-9 minutter.

Original Mads Bo opskrift

Denne opskrift er udviklet personligt af Mads Bo.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud