• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Knækbrød med juicepulp
Knækbrød med juicepulp

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Smagfulde knækbrød med juicepulp. Vi hader at smide vores juicepulp ud, når vi juicer, så derfor har vi lavet denne opskrift på knækbrød - perfekt til at stille den lille eftermiddagssult. Vi har taget udgangspunkt i juicepulpen fra Gulerodslift

Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • Pulp ca. 150 g (gulerod, æble, ingefær)
  • 1/2 dl græskar
  • 1/2 dl solsikke
  • 1 spsk chiafrø
  • 1/2 dl loppefrø
  • 1 tsk salt
  • 1,5 dl vand

Fremgangsmåde

  • Put alle ingredienserne i en skål og rør sammen. Vi har brugt pulpen fra opskriften gulerodslift Put derefter på en bageplade med bagepapir og fordel med en ske eller evt. en kagerulle. Et godt tip er, at ligge et stykke bagepapir ovenpå knækbrødsmassen og rul med en kagerulle for at fordele massen jævnt ud over pladen. Det skal gerne være et tyndt lag, så du får sprøde knækbrød. Bag ved 150 grader i ca. 50 minutter indtil knækbrødene er sprøde. Knæk dem over, når du har taget dem ud af ovnen og lad dem køle af.