Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Kartoffelpandekager med citron og koriander
Citron og koriander

(25 stemmer)

Jeg elsker spizy mad og østen med alle sine smagfulde supper og gryderetter, er ofte til stor glæde og inspiration hjemme hos os. Mad der varmer og virkelig har ’bundtræk’. Disse indisk inspirerede madpandekager smager fantastisk til en lang række stærke retter. I min verden skal de ikke være store, men gerne små, tykke og runde som omkredsen af en kop.

Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • 130 g fuldkornsmajsmel eller kikærtemel
  • 70 g quinoamel
  • 1 stor kogt eller bagt kartoffel fra dagen før
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 æg
  • ½ -1 håndfuld friske koriander
  • 100 ml varmt vand
  • 2 tsk salt
  • 1 spsk olie
  • 1-2 tsk chiliflager

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredienserne i en blender og blend i 40-50 sekunder. Husk at bruge staven til at presse massen ned mod kniven. Steg pandekagerne på en pande med masser af smør eller kokosolie.

Original Mads Bo opskrift

Denne opskrift er udviklet personligt af Mads Bo.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud