Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Juice Startpakke

Accessories
Juice Startpakke
Accessories

Det perfekte juicesæt til dig, der skal til at starte med at juice. Sættet indeholder alle de vigtige redskaber, for at du kan komme godt i gang med at juice.

Læs mere

Tilkøb
499,00 kr.

Pris som konfigureret: 499,00 kr.

 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Ved bestilling inden kl. 14.30

 • Fri fragt

  På alle ordre over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret på maskiner

Mads Bo har testet og godkendt produktet

Det er min personlige garanti for at jeg endnu ikke har fundet noget andet der er bedre på markedet.

Læs mere om Mads Bo Garanti

Jeg har sammensat en Juice-pakke, som indeholder de vigtigste redskaber for, at du kan komme godt i gang med at juice.

Pakken indeholder følgende:

High on Juice af Mads Bo

Du får min første bog om juice med i denne pakke. Den indeholder et hav af lækre juiceopskrifter. I alle opskrifterne er der både frugter og grøntsager, så uanset hvilken du vælger at lave, så kan du gøre det med god samvittighed. High on Juice er en letlæselig, humoristisk og logisk sag, fyldt med lækre opskrifter samt tips og tricks til nem og velsmagende juice, med masser af grøntsager. Den giver læseren en forståelse for, hvad der sker, når man drikker friskpresset grøntsagsjuice.

Læs mere om bogen her.

VacuCraft Juice Saver

VacuCraft har udviklet en masse smarte opbevaringsbeholdere, som ved hjælp af vakuum holder dine madvarer friske i op til 5 gange så lang tid. I pakken her får du VacuCraft Juice Saver, som er udviklet til, at du kan gemme resterne af din juice, hvis du ikke får drukket det hele eller laver en dobbeltportion. Når du har presset juicen,  hælder du det blot over i Juice Saveren, pumper luften ud med den medfølgende pumpe, og stiller den på køl. Så har du stadig frisk juice til senere, samtidig med at du bevarer alle de vigtige vitaminer og mineraler.

Se udvalget af VacuCraft her.

Greens by High on Life

Jeg smider også mit kosttilskud Greens by High on Life med i denne pakke. Dette kan med fordel blandes i dine grønne juicer og indgår også i nogle enkelte opskrifter i bogen High on Juice. Jeg har blandet en masse forskellige græssorter med næringsrige planter, som findes både over og under havoverfladen. Kosttilskuddet er 100% økologisk.

Læs mere om Greens by High on Life her.

Sigg - Verdens Bedste Drikkeflaske 0,6 l.

Det er godt at få juice på alle tider på dagen, derfor får du denne fantastiske drikkeflaske fra Sigg med i pakken, så du kan tage juicen med dig på farten. Det gode ved Sigg-flasken er, at den både er lys og lufttæt, hvilket gør at din juice kan holde sig frisk, selv når du har den med på farten. Den er ligeledes robust og meget let. Flasken har en indvendig coating og afgiver derfor ikke nogen smag til indholdet. Flasken indeholder 0,6 liter.

Læs mere om Sigg-flasken her.

Sættet har en samlet værdi på 584 kr. men du får det hele til bare 499 kr. ved at vælge denne juicepakke.

 

Produkttype
Accessories