Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Juice It Up-pakke

Accessories
Juice It Up-pakke
Accessories

Har du tilmeldt dig til mit online Juice It Up-forløb?
Så har jeg sammensat en favorabel pakke med nogle af de "good to have" ting når du skal starte forløbet.

Pakken indeholder forskellige ting som er gode at have både mens du er på Juice It Up-forløbet, men tingene kan også bruges når forløbet er slut. Gre

Læs mere

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 699,00 kr.

699,00 kr.
Fri fragt

Pris som konfigureret: 699,00 kr.

 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Ved bestilling inden kl. 14.30

 • Fri fragt

  På alle ordre over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret på maskiner

Originalt Mads Bo Produkt

Dette produkt er udviklet af Mads Bo og opdateres løbende, for at gøre den størst mulige forskel.

Læs mere om Mads Bo Garanti

Pakken indeholder forskellige ting som er gode at have både mens du er på Juice It Up-forløbet, men tingene kan også bruges når forløbet er slut.

Greens by High on Life

Jeg smider også mit kosttilskud Greens by High on Life med i denne pakke. Dette kan med fordel blandes i dine grønne juicer og indgår også i nogle enkelte opskrifter i bogen High on Juice. Jeg har blandet en masse forskellige græssorter med næringsrige planter, som findes både over og under havoverfladen. Kosttilskuddet er 100% økologisk.

Læs mere om Greens by High on Life her.

Oil by High on Life

I årevis har folk spurgt mig hvilken olie der var bedst til juice og smoothies og jeg har anbefalet et par stykker gennem tiden. Jeg har dog altid drømt om at lave en olie der var perfekt til juice, smoothies og salat. En olie der kunne lidt mere, opfylde flere behov, tilføre de rigtige fedtsyrer og omrøres legende let i juice og smoothies. En bredspektret sag med et væld af alle de rigtige plantestoffer, som jeg ved der virker! Naturligvis økologisk og nænsomt koldpresset.

Læs mere om Oil by High on Life her.

2 x VacuCraft JuiceSaver 750 ml.

Lad dig ikke narre af navnet. VacuCrafts JuiceSaver-beholder er fantastiske til opbevaring af både juice og smoothies. Ved at opbevare juice og smoothies under vakuum kan du gemme din juice og smoothie til næste dag uden du mister smag, farve eller vitaminer. VacuCrafts beholdere er fremstillet af BPA-frit materiale og passer i køleskabslågen.

Du finder beholderne lige her.

VacuCraft To-Go Beholder

VacuCraft har udviklet en masse smarte opbevaringsbeholdere, som ved hjælp af vakuum holder dine madvarer friskere og mere næringsrige i meget længere tid. I pakken her får du VacuCraft To-Go Beholder, designet til dig og mig, som vil forøge vores fødevarers levetid og som vil forhindre madspild. Brug dem til rester fra din juice, rester fra dagen før, salater, frugt og grønt, mel og andre kolonialvarer. 

Se udvalget af VacuCraft her.

Super Simpel Sundhed af Mads Bo

I min bog Super Simpel Sundhed skærer jeg ind til benet af den sunde livsstil. Du får gode ideer til, hvordan du kan fokusere på de små ting, som gør den største forskel - uden det bliver kompliceret. Opskrifterne er lette at gå til og designet til at give dig alt, det du har brug for. Nemme, smagsfulde og primært plantebaserede opskrifter.

Læs mere om bogen her.

Hele pakken har en værdi på 1002 kr. 
Men du får det for 699 kr. ved at vælge denne pakke.

OBS: Denne pakke ses som et pakke-tilbud og kan derfor ikke kobineres med andre tilbud og rabatter/koder.

Produkttype
Accessories

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud