Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Juice It Up 5. November

Online kursus
Juice It Up 5. November
Online kursus

Prøv hvad 10 dage på plantebaseret og antiinflammatorisk kost kan gøre for dig.

Ingen kød, fisk, æg, gluten eller mælkeprodukter blev startskuddet til et mere energifyldt liv for mig. Online kursus i den plantebaserede livsstil med personlig vejleder under hele forløbet.
Tilmeld dig her og mærk effekten på dig selv!

Læs mere

ELLER
999,00 kr.
 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Ved bestilling inden kl. 14.30

 • Fri fragt

  På alle ordre over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret på maskiner

Min personlige rejse startede med et seminar med Tony Robbins for 14 år siden. 10 dage hvor jeg gik fra 90-80 kg, slap af med både eksem, allergi og ekstrem uren hud! Pludselig fik jeg mere energi og et større mentalt overskud. Den oplevelse vil jeg gerne give videre til dig.

Efter flere udsendelser på DK4, hvor vi har forbedret livskvaliteten for rigtig mange mennesker over en 3 måneders periode, har vi skåret ind til benet og lavet et online kursus på 10 dage til dig. Her får du muligheden for selv at opleve effekten og blive selvkørende ud i den plantebaserede og antiinflammatoriske livsstil.

Se meget gerne de relaterede film herover.

Forløbet er tilrettelagt som et online Facebook-kursus med personlig kostvejleder, du kan stille spørgsmål til undervejs. Naturligvis i en lukket gruppe, kun for inviterede deltagere.

Det er vigtigt for mig at sige, at det ikke er en detox juicekur, men et inspirationsforløb/kursus på Facebook, hvor juicer, smoothies, salater, grød og veganske varme retter udgør kosten i 10 dage. Alt sammen designet til at give din krop de bedste betingelser.

Sammen med vores inhouse kostvejleder Frederikke Vagn-Hansen har jeg tilrettelagt 10 dage med fuld fokus på sund kost, uddannelse, vejledning i den plantebaserede livsstil og hvor motivationsvideoer og artikler også danner grundlag for, at du efterfølgende kan fortsætte livsstilen.
Frederikke Vagn-Hansen er uddannet professionsbachelor i Global Nutrition and Health og er en del af vores High on Life-familie. Hun underviser også vores AJ bootcampere et par aftener om ugen og så er hun barnebarn til min gode ven og et af mine mange forbilleder radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen.

Sammen guider vi dig ud i den plantebaserede livsstil og giver dig chancen for at give dig selv det bedste afsæt i verden.

Hvad kan du forvente af 10 dage på planter

Du får:

< Opskrifter og inspiration til juicer, smoothies og skabelon til egen madplan hvor man kan lægge opskrifter ind til 10 dage.
< Videoer hvor du lærer at lave de bedste juicer og smoothies.
< Daglige motivationsvideoer og -artikler.
< Daglig sparring og mulighed for at stille spørgsmål til Frederikke.
< Før og efter symptomskema.
< Lukket Facebookgruppe sammen med de andre deltagere. Sammen er vi bedst.
< Et fællesskab hvor der er støtte, sparring og inspiration mellem deltagerne. 

 Vi forventer:

< At du sætter ekstra tid af til forberedelse og bevægelse i de 10 dage.
< At du følger vores retningslinjer og går all in.
< At du har en juicemaskine og blender inden opstart.
< At du har en Facebookprofil.

4 dage inden forløbets start vil du via mail modtage en invitation til vores lukkede og hemmelige Facebookgruppe samt høre nærmere om, hvordan du kommer i gang.

OBS: Begrænset antal deltagere.

Læs her hvad tidligere deltagere har oplevet af effekt:

Jeg vil blot sige mange tak for det fantastiske forløb I har ført os igennem. Jeg har fået det så meget bedre, at jeg er ved at trappe ud af min medicin som jeg ellers har været "afhængig" af i 5 år.
Annét Ousager, September hold Juice it Up

Tusind tak til jer i High on Life. Jeg har fået det vildeste ud af de 10 dage. Jeg har nemlig følt mig træt de sidste mange år (er 46 år) og savnet den energi jeg husker at jeg havde engang, hvor jeg sprang op ad trappen til 4 sal... Disse 10 dage har givet mig min svundne energi tilbage og jeg er bare lykkelig. 
Mere kan der vist ikke siges herfra, bortset fra tak til andre deltagere og det I delte. God juicevind derude. 
Lisbeth Nielsen, Februar hold Juice it Up

Tjek hos lægen; blodtrykket normalt - mine levertal er blevet helt normale igen - min blodprocent er steget til 8 fra 6 - nyretal flotte og normale. 
Elsker plantebaseret kost. 
Anita Nygaard Thorsen, Februar hold Juice it Up

Jubii - så kan det rigtig mærkes, en gammel kælling som mig sidst i halvtredserne er nu befriet for ømhed og stivhed i kroppen - nu kan jeg mærke den 
udrensende effekt. Trætheden er væk og humøret er i top. Tak, tak, tak for fantastisk inspiration. Morgengymnastikken er gjort så nu skal der lækkerier 
indenbords. Ha en fantastisk dag derude. 

Dorthe Ahlstrøm – på dag 8 af forløbet

Startdato
05/11/2019
Tilmeldingsfrist
31/10/2019
Produkttype
Online kursus

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud