Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. med GLS

Italiensk baghyler

(50 stemmer)

Jeg elsker pizza. Smagen, duften og hele oplevelsen. Desværre er min krop ikke helt så vild med almindelig pizza og hvedemel, som jeg er. Derfor vælger jeg 9 ud af 10 gange denne sundere og grovere udgave. Derved sparer jeg mig selv for uren hud, slim i halsen og overflødige kilo på sidebenene.


Italienerne får baghjul, og jeg siger ja tak til flere fibre, bedre fordøjelse og mere energi.


Find andre lækre opskrifter i min bog Super Simpel Sundhed.

Ingredienser

  • 4 skiver rugbrød
  • 2 tomater
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 dåse tomatpure
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • Oregano
  • Salt og peber
  • Evt. lidt reven ost

Fremgangsmåde

  • Hvidløg pilles og presses, blandes med olivenolie, tomatpuré, salt og peber og smøres på rugbrødet. Rødløg og tomat skæres i skiver og lægges derefter oven på rugbrødet. Tilføj evt. oregano og økologisk ost. Bages 15 minutter ved 180 grader. Du kan med fordel variere fyldet med grillede artiskokker, rød peber, oliven, soltørrede tomater eller lignende.
  • Buon Appetito!

Tip!

Hvis dit ønske er et overlegent energioverskud, så husk altid at tygge maden grundigt

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud