Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Indian power

(47 stemmer)

Lækkert og proteinholdigt tilbehør til den grønne salat.


Retten er hurtig og nem at tilberede og smager forbavsende godt. Man skal bestemt ikke undervurdere denne delikate ret, som efterlader én mæt, glad og tilfreds. Både spinat og kikærter er heftige byggeklodser.


Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Ingredienser

  • 2 spsk kokosolie eller god gammeldags smør
  • 1 spsk tamari eller soja
  • 400 g kogte kikærter eller 1 dåse
  • 8 frosne eller optøede spinatkugler (optimalt helbladet)
  • 2 tsk karry
  • 1 knivspids chili
  • 1 tsk grøntsagsbouillon, gerne af mærket Herbamare
  • ½ -1 dl ris-, soja- eller kokosmælk
  • Salt og peber
  • Evt. frisk citronsaft

Fremgangsmåde

  • Kog kikærterne efter anvisningen på pakken og kog gerne ekstra til senere på ugen eller til fryseren. Alternativt kan du med fordel og lethed bruge kikærter på dåse, de skal ikke koges, men blot skylles under hanen i en si inden brug. Kokosolien varmes op på panden, og karry, chili og soja svitses sammen med spinat og kikærter. Tilsæt ½ -1 dl mælk og grøntsagsbouillon og smag til med karry, salt og peber. Tilføj evt. frisk citronsaft, hvis du har det.

Tip!

Rester fra dagen før kan med fordel spises koldt eller kommes i salaten.