Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Immunbooster shot

(252 stemmer)

Dette potente immunboost kan mærkes så snart det rammer dine læber. Normalt holder jeg igen med at presse løg i min juicemaskine. Især hvidløg. Men som shot i den gode sags tjeneste, og i selskab med citron og ingefær, går det faktisk helt ok. Nogle gange smager medicin bedre end andre, men husk at vi ikke drikker ’medicinen’ for smagens skyld. Vi drikker det for at få en effekt.


Om du ønsker at booste dit immunforsvar, din fordøjelse, bekæmpe inflammation, betændelsestilstande eller bare kort og godt ønsker at afgifte din krop, ja så skal denne immunbooster med sikkerhed nok styrke dig i processen. Ingredienserne indeholder en mega dosis af nærmest alt, hvad dit immunforsvar kunne ønske sig.


Kombinationen indeholder bl.a. store mængder C vitamin, en bred vifte af mineraler, antioxidanter og svovlforbindelser samt antibakterielle egenskaber der gør, at dette shot lever op til sit navn. 

Er du ikke vild med lugten af hvidløg, så tilsæt en håndfuld persille. Den vil dig kun det bedste.


Se vores udvalg af lækre slow juicere her.  - juice lavet på en slowjuicer kan holde sig frisk i op til 3 dage i en vakuumbeholder.


Du kan finde masser af inspiration og nye opskrifter blandt mine 6 bøger. Prøv bl.a min bestseller 'High on Juice' eller min sidste nye bog 'Verdens Grønneste Juicer og Smoothies'.

Portioner: 3 shots
Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • 4 fed hvidløg
  • 2 cm ingefær
  • ½ citron
  • 2 mellemstore persille rødder

Fremgangsmåde

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud