• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Vi har brug for fedt. Vel at mærke det rigtige, sunde fedt. Og jeg anbefaler på det kraftigste at tilsætte en lækker kvalitetsolie, som for eksempel ‘Oil by High on life’ i dine juicer og smoothies. 

Planteolien indeholder ikke kun en sand skattekiste af aktive plantestoffer i sig selv, den sikrer dig f.eks. også en langt bedre optagelse af de fedtopløselige vitaminer fra det du kommer den på og i. Som om det ikke var nok, stabiliserer fedtstoffer også dit blodsukker og holder dig ’kørende’ i længere tid. At det mindsker trangen til sukker og andre søde sager, er kun en af mange andre ’bivirkninger’. Derfor: ud med sukkeret og ind med det gode (sunde) fedt. 

Når du bruger olierne i dine juicer og smoothies, er det en rigtigt god idé at tilføje fedtstofferne som det allersidste, da en for lang blendertur – eller en tur gennem juicemaskine kan skade de sarte fedtstoffer. Tilføj olien til den færdigpressede juice og blend den med i din smoothie i de sidste 5 sekunder på lav hastighed.

Fedtstoffer er vigtige for utallige processer i kroppen: Hormonbalance, aktivitet i cellerne (heriblandt stofskiftet), hjernefunktionen, dit humør og meget andet. Faktisk består en stor del af hjernens vægt af fedtsyrer. Så husk det næste gang du vælger olie, kvaliteten af de olier du vælger er altafgørende! Vælg derfor altid økologiske, koldpressede, uraffinerede og uforarbejdede olier. Og gerne dem på mørke flasker, som beskytter mod sollys.

De essentielle fedtsyrer hedder henholdsvis omega-3 alfalinolensyre og omega-6 linolsyre. Grunden til at de er essentielle, altså livsvigtige, er fordi vi ikke selv kan danne dem. Vi skal have dem tilført udefra – hver dag! Biologisk set kan vi leve med tør hud, men vi kan ikke leve med en tør lever eller hjerne. 

I årevis har folk spurgt mig, hvilken olie der var bedst til juice og smoothies, og jeg har anbefalet et par stykker gennem tiden. Jeg har dog altid drømt om at lave en olie der var perfekt til juice, smoothies og salat. En olie der kunne lidt mere. Opfylde flere behov, tilføre de rigtige fedtsyrer og omrøres legende let i juice og smoothies. En bredspektret sag med et væld af alle de rigtige plantestoffer, som jeg ved virker! Naturligvis økologisk og nænsomt koldpresset. Og grundet den utrolig lave presse temperatur er holdbarheden ekstra lang. Faktisk dobbelt så lang som de fleste olier på markedet. At olien er danskproduceret ved Skanderborg, er blot endnu en plus. Læs mere om olien eller køb den her.

Relaterede produkter