Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Hvad siger kunderne om Juice It Up?

Hvad siger kunderne om Juice It Up?

HVAD SIGER KUNDERNE
OM JUICE IT UP?

Over 1000 deltagere er blevet lidt grønnere og sundere gennem tiden med vores online hold Juice It Up.
Måske ønsker du dig mere energi, mere overskud i hverdagen. Måske går du benhårdt efter en smallere talje og mindre sukker i kosten. Måske har du længe ønsket at skære ned på kødet. Eller slet og ret få en livsstil, der er sund, balanceret, vedvarende og som har fokus på en renere planet. Men hvor begynder man og hvor er der hjælp at hente til at lægge sin livsstil om til det grønne.

Formålet med Juice It Up er at lave et kursus som giver de redskaber og den viden, som jeg selv manglede, da jeg ændrede min livsstil til det sundere tilbage i 2003. Rigtig mange oplever ubeskrivelig mange positive forandringer ved at indtage en kost lav på allergener og høj på powerfulde planter, som f.eks. vægttab, smertelindring, hudproblemer og et blodtryk der normaliseres mv., men det er meget mere end et boost. Juice It Up er din mulighed for at ændre dit liv til det grønnere for altid. 
Du behøver endda ikke kun tage mit ord for det, faktisk har jeg samlet udtalelser fra tidligere kursister herunder så du også kan få glæde af deres oplevelser:


"Jeg syntes jo ellers, at jeg levede et ret sundt liv, men min baggrund for, at ville prøve 10 dage med planter var, at jeg lider af noget ifølge lægerne ”uforklarligt hududslæt på kroppen” og en del led- og gigtsmerter.
Det har været ti rigtig gode dage. Faktisk næsten ikke til at forstå at det har givet et så positivt resultat.
Mine gigtsmerter er i klar forbedring og mit eksem er næsten forsvundet. Der var god støtte og vejledning under hele forløbet. Juice it up var bestemt pengene værd og en god investering i mig selv."
Deltager, Connies erfaringer med Juice It Up

Tak for et fantastisk forløb! Det har budt på opture og nedture, men har virkelig været lærerigt og en øjenåbner for mig. Det er længe siden jeg har haft så meget energi, har lært mig at nyde smoothies, er blevet Vitamix ejer og min vægt viser 4 kg mindre end sidste tirsdag morgen. Jeg vil helt sikkert tage meget fra de sidste 10 dage med mig fremover. TAK!
Deltager, Hannes erfaringer med Juice It Up 

Jeg vil hermed sige tak for et meget spændende kursus - med så mange helt fantastiske smage - det gør mig rigtig glad og jeg fortsætter med at spise og drikke som jeg har gjort i de sidste 10 dage - lige hvad jeg har brug for.
Deltager, Susannes erfaringer med Juice It Up 

Tusind tak til jer i High on life..Jeg har fået det vildeste ud af de 10 dage. Jeg har nemlig følt mig træt de sidste mange år (er 46 år) og savnet den energi jeg husker at jeg havde engang, hvor jeg sprang op ad trappen til 4 sal... Disse 10 dage har givet mig min svundne energi tilbage og jeg er bare lykkelig. Mere kan der vist ikke siges herfra, bortset fra tak til andre deltagere og det I delte.
God juicevind derude -Lisbeth Nielsen

God formiddag alle jer :-) Kan med stor begejstring, lettelse og lykke indeni berette, at smerterne nu også har forladt min krop! Iprenerne er lagt på hylden, og jeg føler hverken smerte, ubehag, ømhed eller noget andet end lethed, overskud, velbehag og ren lykke!!! Jeg har bl.a. døjet med psoriasis, som nu er ved at gå i sig selv - det er simpelthen helt utroligt. TAK!!! Nyd dagen - jeg er i fuld gang med en SPORT på 2'eren smoothie.
Michala Bruhn Petersen. – Dag 7

Jeg vil også sige kæmpe tusinde tak for dette fantastiske forløb. Det har for mig været en kæmpe øjenåbner og vil helt klart implementere det i min hverdag. Min krop føles dejlig let, ingen oppustethed og med ny energi. At I følger så meget op på os og vores små og store spørgsmål er jo så givende. Tusinde tak for forløbet. Er glad for at jeg gav mig selv det i gave. 
Pernille Damborg – 10. dag

Måske er du blevet endnu mere nysgerrig på hvad ’Juice It Up’ er for noget. Jeg har lavet et helt tema om, hvad mit plantebaserede online hold 'Juice It Up' er for en størrelse, naturligvis krydret med artikler og opskrifter. 

Læs med her:

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud