• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Hvad kan Vitamix Ascent-serien?

Hvad kan Vitamix Ascent-serien?

Vitamix har lanceret en hel ny serie af powerblendere. Denne serie hedder Ascent og består af modellerne A2300iA2500i og A3500i
Hvis du ikke kender så meget til Vitamix i forvejen, kan det godt være svært at finde frem til, hvad der er nyt ved den nye serie. Hvad har Ascent-serien, som de gamle modeller ikke har?
I artiklen her vil du kunne se et skema, hvor de gamle og de nye modeller sammenlignes.
Ydermere vil jeg beskrive de nye funktioner, som findes i Ascent serien.

Programmer
Der er programmer på to af de tre Ascent-modeller. Der er 5 programmer på A3500i,  3 programmer på A2500i, der ikke nogle programmer på A2300i.
Programmerne er smoothies, frosne desserter, supper, dips/puréer og rengøring. De første 3 er på A2500i, mens alle 5 er på A3500i.
Programmerne er forindstillede i tid og hastighed, sådan at du kan lave andre ting imens, eller kan koncentrere dig om at bruge tamperen ved tykke blends. 

Kandegenkendelse
Ascent-serien kommer med NFC-detection, hvilket gør blenderen fremtidssikret. NFC betyder, at blenderen kan genkende, hvilken kande der er sat på blenderen. Det vil sige, at når de nye blenderkopper og -skåle sættes på din Ascent-blender, så vil programmerne tilpasse sig og ændre tid og hastighed. Det betyder, at du i højere grad kan lave hurtige, små portioner tilpasset dine behov. Da A2300i ikke har programmer, vil den nøjes med at registrere at der er påsat en kande eller kop, og så er der en max tid på 1,15 minut du kan blende med kopperne og skålene da der ellers vil opbygge sig for meget tryk i den lukkede beholdere.

Sikkerhedsstop
Sikkerhedsstop er en funktion, som faktisk kun findes i de europæiske modeller. På Ascent-modellerne kan du se, at der i modelnavnet er et ’i’ til sidst, eks. A3500i. Det står for interlock, hvilket betyder, at hvis kanden bliver løftet fra motoren eller låget bliver taget af mens der blendes, så bremses kniven så den går fra 484 km/t til 0 km/t på blot 2 sekunder. Denne sikkerhed var et krav fra nogle europæiske lande og derfor er sikkerhedsstoppet ikke på de amerikanske modeller, hvor de blot hedder A3500. 

Re-designet kande
Den populære Low-Profile kande, som også findes på tidligere modeller, har fået et facelift, hvor små forbedringer gør en stor forskel. Kanden har fået et gennemsigtigt låg og håndtag, så du hele tiden har frit udsyn til det, du blender. Hældetuden er blevet forbedret, så dryp og spild er minimeret. Låget er nu i samme hårde Tritan-plast som kanden, hvilket får den til at lukke bedre tæt. Der er i proppen, som sidder i låget, indbygget et lille målebæger på 30 ml. så du hurtigt lige kan lave nogle finjusteringer på dine blends.

Programmerbar timer & Touch-panel (A3500i)
På A2500i er der et digitalt display med en timer, der tæller ned ved programmer, men tæller op, når du selv blender, så du kan holde øje med tiden. A2300i har også display, som tæller op så du kan holde øje med tiden.
På A3500i er der et lækkert stilrent display, med logo-animation samt touch-panel. Der er touch til programmer, som også tæller ned i tid. Blender du selv, tæller den, ligesom A2500i og A2300i, op men ønsker du at indstille en anden tid og hastighed, har du også mulighed for dette og blenderen vil selv stoppe efter den indtastede tid. Når programmet eller den indtastede tid er færdig, tilbagestiller A3500i automatisk til 0.

10 års garanti
Tidligere gav Vitamix 7 års garanti på deres powerblendere, men Vitamix er nu blevet endnu mere sikre på deres produkt og tilbyder derfor hele 10 års garanti på både motor, kande og andre løsdele på Asecnt-serien.

Udseende
Udseendemæssigt ligner A2300i og A2500i hinanden rigtig meget da de kommer i hårdt plastkabinet i farverne sort, hvid, grå og rød. De har begge 3 manuelle knapper: tænd/sluk, puls og variabel hastighedskontrol. På A2500i er der blot tilføjet de 3 programmer på hastighedskontrol-knappen. A3500i kommer kun i kabinet af børstet stål og har et mere elegant finish i form af, at der er touch display, så der er kun den variable hastighedskontrol som fysisk knap på fronten. Alle modeller har en hovedafbryder til strømmen på højre side af motoren.

Explorian-serien
Udover Ascent-serien, har Vitamix også Explorian 310-modellen frigivet til det Europæiske marked. Kort fortalt er E310-blenderen en rigtig god blender, hvis du enten kun er dig selv der skal have smoothie eller hvis du bare vil have en god blender uden alle de her ekstra features. Det er deres mest prisvenlige blender, du kan lære mere om den i forhold til deres andre modeller her.

Vitamix modeller specs

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud