• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Hvad er Greens for et kosttilskud?

Hvad er Greens for et kosttilskud?

GREENS ER IKKE BARE GREENS

Greens er en fælles betegnelse, som dækker over en række grønne planter, som f.eks grønkål, brændenælde, hvedegræs, og sågar alger som chlorella og spirulina.

Og når det gælder Greens -produkter, handler det i den grad om at se sig for, da det er et meget broget marked, hvor man som altid får, hvad man betaler for.

Tag også gerne et kig på ingredienslisten. Alt for ofte tilsættes der ”fyldestoffer”, som ikke går under Greens-betegnelsen. Det gøres der primært for at spare penge. Det kunne være ingredienser som f.eks. hørfrø, chiafrø, gojibær. Alle sammen ingredienser som kan være gode og sunde, men som efter min mening ikke høre til i et greens-produkt, der ofte har en høj gramværdi.

En anden væsentlig faktor at være opmærksom på, er kvaliteten af råvarerne. For selvfølgelig er råvarer ikke bare råvarer. Og sandheden er, at hvis man ikke tester meget grundigt, vil man ofte finde nogle meget ubehagelige stoffer i sit slutprodukt. Og dette gælder desværre også for økologiske versioner.

Kvalitet 

F.eks. er blå-grønne alger, en bred term for en gruppe af alger, hvoraf nogen kan være giftige. 
I naturen gror ting ikke isoleret, og det betyder, at der sammen med spisebare og ugiftige alger, kan forekommende tilvækst af algearter, som kan være giftige. Netop af denne årsag, har vi ikke ønsket på noget tidspunkt, at inddrage brug af Klamath algen / AFA / Aphanizomenon flos-aquae, som ellers sælges vidt og bredt, idet algen høstes vildt, og stort set altid er krydsforurenet med giftige alger, som producerer toksinet mikrocystin. Dette er veletableret i litteraturen, men ignoreres af de fleste.

I industrien er ideen selvfølgelig, at man dyrker alger isoleret, så man selvfølgelig ikke oplever krydsforurening. Dog forhindrer dette på ingen måde problemer med forurening. Vi har data fra flere 3. parts laboratorier som dokumenterer, at chlorella og spirulina indeholder rigtig mange uønskede miljøgifte, såsom PAH-stoffer (polycykliske aromatiske hydrocarboner).

Og oprindelsesstedet er faktisk lige meget i den forstand, at det intet siger om kvaliteten. Vi kunne godt source EU-fremstillet øko-chlorella, men her anvendes der nitrogen-holdigt spildevand, og selvom kilden kunne anses som ”naturlig”, er den på ingen måde ren eller ideel. De fleste forstår ikke, at kvaliteten er så absurd varierende på alge-området, og derfor kan det med god grund frarådes at købe tilfældige algeprodukter, fordi det er chokerende, hvad de kan indeholde. 

Det reelle problem er, at man flere steder i verden producerer alger under lempelige forhold, hvor man overhovedet ikke har skyggen af kvalitetskontrol. Det man generelt bør være bekymret for er mikobiologi, idet E. Coli forurening i alger ikke er unormalt, og jeg ville også bekymre mig om tungmetaller samt PAH-stoffer.

Greens by High on Life

Greens by High on Life er et økologisk certificeret kvalitets-kosttilskud, som udelukkende besår af potente grønne planter, som stammer fra både over og under havoverfladen. Det er en nøje udvalgt kombination, som er designet til at give dig det ultimative boost af grønt. I vores produkt finder du ud over algerne chlorella og spirulina, hvedegræs, byggræs, brændenælde, mynte og grønkål. Produktet er glutenfrit, og indeholder selvfølgelig ingen sukker, smags-eller farvestoffer, konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer. Ingredienserne indeholder selvfølgelig en bred vifte af vitaminer, mineraler phytonæringsstoffer, enzymer, klorofyl, og ikke mindst alle essentielle aminosyrer.

Tro mig når jeg skriver, at vores Greens ikke består af tilfældige ingredienser. Vi står på hovedet og hopper på tungen for at sikre vores produkt, og dermed brand. Vi har taget langt flere forbehold, end nogen af vores kunder nogensinde i deres vildeste fantasi kan forestille sig. Da produktet blev formuleret, blev fagfolk hyret ind, for at undersøge kvaliteten af råvarerne, hvilket bl.a. kræver mikroskopering. Og selvfølgelig får vi løbene lavet analyser og lab test af vores ingredienser. Der er absolut intet at komme efter. 

Læs mere på High on Life og få inspiration, til hvordan du på en let og velsmagende måde, får inspiration til mere grønt i din hverdag under saftig viden.

 

 

 

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud