• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

GREENS ER IKKE BARE GREENS

Greens er en fælles betegnelse, som dækker over en række grønne planter, som f.eks grønkål, brændenælde, hvedegræs, og sågar alger som chlorella og spirulina.

Og når det gælder Greens-produkter, handler det i den grad om at se sig for, da det er et meget broget marked, hvor man som altid får, hvad man betaler for.

Vores råd er derfor altid at tage et kig på ingredienslisten. Alt for ofte tilsættes der ”fyldestoffer”, som ikke går under Greens-betegnelsen. Det gøres der primært for at spare penge. Det kunne være ingredienser som f.eks. hørfrø, chiafrø, gojibær. Alle sammen ingredienser, som kan være gode og sunde, men som vi ikke mener hører til i et greens-produkt, der ofte har en høj gramværdi. 

Du kan også opleve greens produkter, hvor størstedelen af indholdet er frysetørret grønkål eller spinat. Det er helt klart sundt, men har ikke de samme egenskaber som eksempelvis chlorella. 

En anden væsentlig faktor at være opmærksom på, er kvaliteten af råvarerne. For selvfølgelig er råvarer ikke bare råvarer. Og sandheden er, at hvis man ikke tester meget grundigt, vil man ofte finde nogle meget ubehagelige stoffer i sit slutprodukt. Og dette gælder desværre også for økologiske versioner.

Kvalitet på greens

Greens by High on Life er et økologisk certificeret kvalitets-kosttilskud, som udelukkende besår af potente grønne planter, som stammer fra både over og under havoverfladen. Det er en nøje udvalgt kombination, som er designet til at give dig det ultimative boost af grønt. I vores produkt finder du ud over algerne chlorella og spirulina, hvedegræs, byggræs, brændenælde, mynte og grønkål. Produktet er glutenfrit, og indeholder selvfølgelig ingen sukker, smags-eller farvestoffer, konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer. Ingredienserne indeholder selvfølgelig en bred vifte af vitaminer, mineraler phytonæringsstoffer, enzymer, klorofyl, og ikke mindst alle essentielle aminosyrer.

Greens By High on Life  består ikke af tilfældige ingredienser. Da produktet blev formuleret, blev kvaliteten af råvarerne undersøgt og selvfølgelig får vi løbene lavet analyser af vores ingredienser.

Læs mere om GREENS og få inspiration, til hvordan du på en let og velsmagende måde, får inspiration til mere grønt i din hverdag under saftig viden.