• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Hvad er en blender suppe?

Har du hørt om blender supper? Hvis du spørger os, så er det den absolut mest geniale fastfood. Og så er det mega sundt. I denne artikel forklarer vi, hvad der ligger bag begrebet blender-suppe. Det er første skridt til at blive en sand suppe-helt i køkkenet.

 

Mad på 6 minutter

En blendersuppe er en suppe, der er lavet i en blender. Kort fortalt. Du fylder de rå eller frosne ingredienser i kanden og lader den kører i cirka 6 minutter. Så er du klar til at servere varm suppe.
Det eneste du behøver er en powerblender med en høj topfart som Vitamix. Intet kogende vand, intet komfur og kun rå ingredienser. Opvarmningen sker ikke fordi, at der er indbygget et varmelegeme. Det er ren og skær friktion. Find opskrifter her.

 

Kartoffelsuppe i blender

Du kan selvfølgelig også koge eller bage dine grøntsager, for efterfølgende at putte dem i blenderen. Det er en fordel, hvis du f.eks. vil lave kartoffelsuppe. Du kan også bruge rester af bagte rodfrugter, kogte bælgfrugter eller en middagsrest som base i din blendersuppe.

 

Blender supper i Vitamix

Vitamix er som skabt til at lave lækre smoothies og is-desserter, men altså også rygende varme supper. Du kan lave supper på alle Vitamix maskiner. På A2500, A3500 og jubilæumsmodellen er der forudindstillet programmer, som kører i 5,45 minutter. Men du kan altså sagtens lave suppe på en A2300 eller E310, her skal du bare selv holde øje med tiden.

 

Se vores udvalg af Vitamix her.

Relaterede produkter