• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Hurom H320N - ULTIMATIVE SLOWJUICER GRØN

Slowjuicer
Hurom H320N - ULTIMATIVE SLOWJUICER GRØN
Slowjuicer

Med slowjuiceren Hurom H320N har det aldrig været lettere at få friskpresset juice til hele familien.
Den nemme betjening og hurtige rengøring gør det legende let at få dit daglige glas juice. 

 • Nem og hurtig rengøring 
 • Kværner og presser hele frugter og grøntsager 
 • 10 års motorgaranti 
 • Moderne og tidløst design

Hos High on Life er Hurom H320N en hverdagsfavorit og bliver flittigt brugt til vores daglige juice. Hurom H320N er genial, når det gælder udbyttet af

Læs mere

Vælg model
ELLER

Pris: 4.599,00 kr.

Specialpris 3.999,00 kr.

SPAR: 600.00 kr.

Fri fragt
 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Bestilling inden kl. 14.00

 • Fri fragt

  Ordrer over 499 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  30 dages returret

Hos High on Life er Hurom H320N en hverdagsfavorit og bliver flittigt brugt til vores daglige juice. Hurom H320N er genial, når det gælder udbyttet af frugt og grønt, og har en effektivitet på op til 70%. Juicen bliver filtreret og er perfekt til dig, som ikke ønsker frugtkød i din juice. Vi er sikre på, at Hurom H320N vil tage dit juice-game til nye højder og ovenikøbet spare dig for en masse tid. 

Sådan bruger du Hurom H320N

Hurom H320N er genial, da den kan kværne og presse hele frugter og grøntsager, så du slipper for at skære alt ud i mindre stykker. Du skal blot fylde maskinens 2 liters beholder med frugt og grønt, lukke låget ned og lade den gøre arbejdet. To minutter efter er der friskpresset juice - aldrig har det været nemmere. Dét kalder vi Super Simpelt Sundhed. 

Ikke nok med at Hurom H320N er effektiv og indbegrebet af kvalitet, så har den et moderne og tidløst design. Der er ingen grund til at pakke den væk i skabet – den fortjener en plads på køkkenbordet. 

Hurom H320N er for hele familien

Uanset om du skal lave juice til dig selv eller har en stor familie, så går du ikke galt i byen med Hurom H320N. Det er ikke længere en kunstart at lave lækker, silkeblød juice, men derimod legende let. Når vi siger, at Hurom H320N er for hele familien, så mener vi det. Du kan ubekymret inddrage børn i juicekøkkenet – maskinen kan nemlig ikke starte før basen er korrekt monteret og låget er lukket ned. Desuden er Hurom H320N lydsvag, så du kan roligt lave juice uden at vække hele familien.

Legende let rengøring

Lige så nemt som det er at lave friskpresset juice på Hurom H320N, lige så nem er den også at rengøre. Vi anbefaler at du rengør maskinen efter brug, da det forhindrer at frugt og grøntsagsrester sætter sig fast. Med hjælp fra rindende vand og den medfølgende børste, så er det hurtig og nemt at rengøre filteret, så du kan komme videre med dagens program. Pulpudgangen, der normalt kan være en smule bøvlet at rengøre, er ikke længere en udfordring. Hurom har nemlig begået det, vi vil betegne som en genistreg. Pulpudgangen kan åbnes op, og med lethed få alle pulprester vasket væk. 

Du kan se her, hvordan den rengøres.  

OBS: Hurom H320N delene må ikke kommes i opvaskemaskinen 

Hurom er verdens største producent

Hurom var faktisk den første slowjuicer, vi havde i vores sortiment. Det er nu over 10 år siden og vi er fortsat stor fan af Huroms produkter. Hurom er kendt for kvalitet og er verdens største producent af slowjuicere og yder ikke mindre end 10 års motorgaranti - det vidner om høj kvalitet. 

Produktet indeholder

1 x Hurom H320N
1 x Filter med små huller til filtereret juice
1 x Filter med store huller, hvis du ønsker mere pulp i juicen
1 x Kande til pulp
1 x Kande til juice
1 x Opvaskebørste 
1 x Brugermanual på engelsk og tysk

Se dansk brugsvejledning her

Fakta
Grøn
Produceret i
Sydkorea
Produkttype
Slowjuicer
Mål (BxLxH)
18 x 20 x 46 cm
Effekt
200 watt
Vægt
6,1 kg
Garanti
10 års motorgaranti
Varenr.
8809686101048